• Papirzacsi
    Olvasgatni én is szívesen olvasgatom, csak belegondoltam, hogy mit lehetne beletenni. A pocomon van két könyv, egyik FU3 144 oldal, a másik Fly! 288 oldal(kb). Mindkettő pár oldalban bemutatja a menüt, a lehetőségeket. Majd a gépeket. A fly! részletesebben, mert ott a gépek rendszerei nem kicsit jól meg voltak csinálva. :-) A fu3 csak történet, és adatok, és hogy hogy tanácsos vele repülni. A fly!ban még van egy kis aerodinamika, és navigáció. A fu3-ban meg egy pár példa, akkor akkoriban még igen csak újdonságnak számító ATC-hez (ezelött egyedül a fu2-ben volt ha jól tudom). ÉS ennyi.
    Szóval ha belegondolok, túl kevés tudást tartalmaznak ezek a könyvek, hogy rendesen betöltsék a feladatukat, viszont a fly!-hoz adott könyv már így is kellően vastag.
    Ahhoz, hogy kellően használható és átfogó legyen a könyv, eléggé vastagra kéne csinálni, akkor meg már az ára se lenne kevés. Így én lemondok róla.
    AZ lenne talán megoldás ha külön kiadnak x összegért egy külön könyvet, amiben benne van minden, nem csak kis aerodinamikai alapok, és egy kis gépismertető, hanem mellé komplett ismertető a pályafényekről, időjárásról, műszerekről +használatukról, navigációról, meg amit még kifelejtek a felsorolásból.
    Persze ezek mind megtalálhatók a neten, így lehet csak a gyűjtők vennék meg.:-)