FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Kifejtetted amire gondoltam.Nekem meg sok más (átlag)embernek ez még drága.Én a 10ezer forintos játékot se engedhetem meg magamnak, és inkább megkérek valakit hogy szedje le.Viszont ha valami jó áron van , azt megveszem. Farc Cry és Flatout2-t vettem meg 2000 frontintért, mert annyit megért nekem.De 10ezer forintot vagy többet nekem egy játék se ér meg.
Most inkább vasra gyűjtök, amin még jobban fog futni.Mert futni fut a demó, nem isszaggat, de csak a forgalmat, meg a repülő részletességét tudom maxra venni.A többi medium vagy alatta.És így a krönyezet elég tré ahogy kinéz.
Sok munka van vele elhiszem , én nem látok ennyire mögé , ez az első FS amit kipróbáltam.még nem értem annyira, de repülni,felszállni , leszállni tudok.De annyi gombot kéne megjegyezni hogy nem bírom, meg azt se hogy sok mit jelent.De majd belejövök ha kijön a teljes.
A leszállós tutorial majdnem sikerült megcsinálnom , csak túl gyors voltam és lefutottam a kifutóról.A jet-ben, vagy a többi repülőn is, van olyan műszer amelyik mutatja, hogy a leszállópályához képest milyen szögben vagyok , tehát hogy jófele állok?
Minden elismerésem a készítőknek, hogy ennyi éven át ezt össze tudják hozni, de nekem sajnos marad a töltés.