FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Üdvözlet!
lenne szükségem egy kis segítségre (tesztelésre), így gondoltam egy próbát megér...
i3 7100 v. i5 6400(esetleg7400) között vacillálok, és szükségem lenne egy olyan egyénre aki tökéletesen tudná "szimulálni" ezt a két procit egy I7es segítségével. Tehát szükség lenne egy minimális bios állítgatási tudásra, valamint lehetőleg DX10 fixerrel működő FSX(SE)-re. Csak annyi kellene ,hogy biosban egyrészről letiltani két fizikai magot, és HT engedélyezve hagyni 39es szorzóval(ez lenne a szimulált I3 7100), valamint 4fizikai mag és HT kikapcs állapotban adni egy 33as szorzót.
a teszt fsx-ben egy egyszerűbb reptér (flytampa LOWW, vagy LHPR) vmelyik standjén egy NGX vagy mégjobb Majestic Q400al nézelődni jobbra-balra és úgy alapvető feelingre (fps-re) vagyok én kíváncsi...
az ötlet és az ok:
a gép amiben ez a két jelölt szerepelne jóformán netezésre, youtube-ra, film nézegetésre van használva.. fsx se+dx10 valamint néha world of warship (magyarán nem legújabb fps játékok, virtu maszti, és csili-vili p3d)
perpill egy régebbi i3on is szépen fut a Q400 közepes beállításokkal ami nekem elég, mivel nem a tájat nézegetem inkább a gép és rendszerei érdekelnek. Idáig úgy tudtam a minél magasabb egy magon mért (G)mhz a lényeg az fsx-nek, ugyanakkor láttam olyan tesztet ahol egy I3 8100 messze gyorsabb volt egy G4560-nál pedig ott 100mhz a difi + pár mega cache plusszban. (plussz két fizikai mag:/)
tehát nem a minél magasabb elérhető beállításoknál mért fps -hez keresek konfigot, hanem csak az érdekel hogy kicsit alacsonyabb órajelen az NGX, Q400 (amik szeretnek fsx-től külső legyen az akár HT magon számolgatni dolgokat maguknak), a valós 4 fizikai maggal dobnak e valamit az I3 nyers majd 4ghz-e mellett ,vagy legalábbis hogyan viszonyulnak..
hát köbö ez lenne;)