FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
zsbuum #33379 Sziasztok!
Új vagyok itt, de pár napja telepítettem az X-Plane 11-et FSX/P3D után, (csak a VFR Hungary scenery miatt, mivel Szeged is benne van) és gondoltam én is feltöltök néhány képet, mert nagyon meggyőzött a végeredmény.
Annyit még érdekességképpen, hogy én is csináltam Szeged Sketchup sceneryt FSX alá anno, de nem adtam ki, mivel sajnos nem volt időm az autogenre, illetve watermask-okra stb. Csak fotóalap volt és a modellek. Nagyon hiányzik viszont pár modell, ami Google Earth-ben látható még, ha visszatekerjük az időt. Pl. szegedi dóm, belvárosi híd stb. Meg is találtam anno a modellek készítőjét és kértem, hogy küldje el nekem a modelljeit, ha lehetséges, mivel nincsenek fent 3Dwarehouse-on. Kaptam is választ, hogy majd valahonnan előkeríti, de sajna azóta nem jött semmi üzenet...
Viszont ahogy olvasgattam, a team összeállt és vannak modellkészítők is, szóval ezeket szeretném látni a sceneryben mindenképp, ha lehetséges (volt ilyen kérés, hogy írjuk le miket szeretnénk még látni, ha jól emlékszem). Sok sikert kívánok a készítőknek a továbbiakban és kitartást!
Végül a képek:
Utoljára szerkesztette: zsbuum, 2017.09.28. 16:27:43