FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
köszi nekem is as 6,5 volt meg sokaig es nem is volt vele nagy gond csak ahogy irod is fsx nel mar adodtak gondok, aztan emiatt ruhaztam be anno rex be de sajnos annak a weather enginje szar de a texturak eleg jok szoval nem volt akkora pénz kidobas. Ugy tudom ASCA tudja kezelni a rex texturokat es onnantol megy a dynamic is, ez ami engem igazan erdekelt volna, a snapshotos weather ert annyira nem vagyok oda :) na de még utana olvasok de valaki irta hogy rexel belotte a texturakat, majd AS2016 es ASCA a szokasos inditasi combot hasznalva a rex texturait hasznalta....ami azert erdekes mert ugye azzal volt reklamozva hogy tul kepp a dynamic csak ascaval muxik ergo lehet csak asca jelenlete kell hozza viszont igy szep kis penzt tudnak beszedni akik csak ezert megveszi :)
"....I use them together with no problems. In the Rex products, I disable all the items that are installed by ASCA. That way I get ASCA clouds and sky and can still use the airport textures, water etc. Obviously disable the REX Weather engine also.
The only caution I would see - when you first run ASCA, it backs up your installed clouds - which, in this case would be the REX product. I recommend FIRST reinstalling the backup defaults through REX and then let ASCA back up the original files. If you don't care, that's you call..."
Ergo Rex bol csak a tobbi texturat hasznalja a felhot es az eget az Asca adja na itt a gond mivel akkor ugy nez ki csak azokkal a felhokkel tud dynamikust.......
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.11.28. 13:46:12