• Hypo #32563
    akkor félre értettél szerintem, eloöször is akinek van ppl-je annak eleve olcsobb mert nem fizet oktatoi dijat, az eleve minusz 5000-8000, illetve amit mondtam hogy ha tobb orat vesz az ember egyben akkor is szoktak cége válogatja kedvezményt adni. A PPL képzésnél ugye ott az elméleti anyag, vagy magadtól vagy órák kertetében de mindenképp valami féle konzultáció javallott az is penz na meg a konyvek stb ha legalis forrast akarsz hasznalni. erre jon a 45 minimum repült óra ami képességtől fuggoen siman lehet több is. plusz a viszga dijjak, de azert 1ezert mondtam cege valogatja van 1.2 ert is PPL csak nem tudom lehet jatekrepulovel repulik :) meg kerdes min sporolnak altalaban az elmeleten, ugye a viszga kerdeseket is megkapjak valaszokkal, szoval....... En ttavalyi szezonban C172 vel nyomtam vegig nekem 45 ezer FT volt / repultora most C182 vel nyomom joval frissebb gep full IFR muszerezes gps meg ami kell ez dragabb 55, amire szzeretnek minel elobb atterni az egy Diamond DA40 Garmin1000-el azt 60-65 ert lehet sikerul megkapni. de teny kurva draga hobby, es acsak nincs trafikod vagy nem vagy a Nemzeti egyuttmukodes rendszereben eleg sokat kell hajtani gyujtogetni erte. Sajnos emiatt sokan ugye utas fuvarozassal probaljak megoldani - Ami egyebkent TILOS!! vagy sporolnak amin lehet altalaban a gepeken. Mondjuk egy erdekes tortenet volt 3 hete, amikor az egyik cessnaba kellett volna meg ugy kb 1 liter olaj , racsorogtem a szerelore hogy a tankolon melyik olajbol kerjek, ÉS NEM TUDTA................a szerelo...................