Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
ÉS a sok addon gyarto is tisztaban van vele de amig él a tehén addig ad tejet ennyi...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Friday Harbor (ORBX) - eléggé fps zabáló scenery a többi termékükhöz képest. Ment ennél lejebb is az FPS sajnos.
Egy másik ORBX scenery. Ehhez annyi adalék, hogy ez egy fél óra termikelés végén készült, mert a szar FSben pont a finalen volt egy termik, így nem lehetett leszállni. :-D
CZST
KSTS
Szóval ha nincs nagyváros, akkor tök jó, vagy inkább elfogadható és egyben élvezhető. Minap New York felett jártam. ORBX openLc North amerika sceneryvel és Drewiecki New York Airports KTEB reptérrel, minden más default, 13 FPS volt ha manhattent néztem (már visszahúzott grafikával). Kipróbáltam a Drewiecki New Yorkot City-t is. Ott elérte a 30-at és néha rövid időre lassult vissza 12-re, majd vissza 30-ra, de ekkor meg VAS problémám volt. Ami amúgy default New York felett is van. :-D
Kacérkodtam PMDG-vel is. Aerosoft Anchorage+PMDG 737 a földön állva 17 FPS, PMDG 777-tel 14 FPS. Nem állítom hogy mindent jól csinálok vagy állítok be, de ha ilyen nagy a szívás azzal, hogy mindent beállítsak, és ekkora kompromisszumokkal, mint amit látok hogy kellene, akkor itt nagyon nincs rendben valami, és nem tudom mi.
És akkor kikívánkozik belőlem a végére, hogy tudom, hogy régi program, lassan talán már ez is 10 éves lesz és egyesek szerint eljárt felette az idő, de ezzel együtt pedig elérkezett annak az ideje, hogy szembeköpjük K.A.-t (aki tudja az tudja ki ő), mert ő fennhangon állította annó, mikor nem futottak jól a frissen megjelent fs-ek a megjelenésük idején kapható gépeken, hogy ez azért van, mert az MS a jövő gépeire írta ( ami már akkor is bullshit volt)....itt a bizonyíték.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
f:\Prepar3D v3\SimObjects\Airplanes\Zlin_526F\texture.11\
<#idiota>#idiota>
Ezt a repaintet honnan lehet megszerválni? 😊
De amúgy tökre igazad vagyon. <#eljen>#eljen>
Nálam i7-4770K + GTX660 van és bizony ugyanezeket tudom én is csak elmondani... <#szomoru1>#szomoru1>

viszont a TM Warthog az valami isteni, most azzal repulom DCSt es éééééég és föld 😊 FSX ben is elég pöpec,
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.08.16. 16:17:26
X-plane-t nézegettem, de ugye minden fsx-hez van megvásárolva, szóval.... 😊
Tényleg csak annyi lenne a célom, hogy az eddigi beállítások a 4-12 fps-ről, felmenjen 20-30 körülre.
A #32303 hsz-ben a videó hasonló gépsárkánnyal készült?
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Valakinek tapasztalat a sima 6700 és GTX970 duó-ról?
A VAS-ról már nem is beszélve...az a másik idegesítő dolog.
De nézd a jó oldalát: legalább a felhőid szépek! 😄
Épp itt lenne az ideje már, hogy valaki elszakadjon az FS alapjaitól, és csak annak jó dolgait megtartva, összegyúrva az XPL jó dolgaival, létrehozzon egy teljesen új szimulátort, a kor technikai adottságait maximálisan kihasználva és optimalizálva. Valamikor régebben úgy emlékszem volt is erre kezdeményezés, még tán valami nagyon korai tech-demót is le lehetett tölteni, de aztán nem tudom mi lett a projektel, hol tartanak, ha tartanak egyáltalán valahol...
Tegnap elindultam útvonalra, már szokássá vált, hogy nézem a VAS használatot, ami betöltve az FS-t alapból 2,5 giga. Ahogy múlik az idő, a VAS egyre feljebb kúszik. Mire elértem a célba Torontóba, addigra a VAS 3,8 giga körül ugrál, riaszt a progi, hogy magas (4 giga a max), windows már dobálja a hibaüziket a hattérben. Na, akkor ideje visszavenni a grafikából. Már a régi gépem fs beállítasainál járok, mikor még mindig csak 3,4 gigára megy vissza a VAS, de 2-3 perc múlva újra 3,8-on jár, kvázi tökmindegy milyen grafikai beállításon vagyok, ő eldöntötte, hogy magas legyen. Eközben persze az FPS már a 12-t nyaldossa, néha talán kevesebb is. Sebaj mondom, azért leszállok.
És ekkor kezdődik az a 12 perc szenvedés, amit az OPUS FSI-nek köszönhetek, és az alábbi videóban osztom meg veletek. Elég régóta tolom már az fs-t, ilyet még nem láttam....
Max. GS ~350kts hátrafelé...
Mondod te, aztán nekiállsz ajnározni az XPL-t... <#taps>#taps><#nyes>#nyes>
De igaz ami igaz, ha az XPL11-ben kijavítanák azt a pár ordasnagy hibát, ami jelenleg benne van, úgy dobnám a P3D-t hogy vissza se néznék! <#bee1>#bee1>
De gyanítom, ettől sajnos nem kell tartanom........
Azt probalom ki sakkozni hogy legyen egy jo VFR helyem es legyen egy jo IFR ezert gondoltam hogy FTX Global plusz a regio packok ezt megoldhatjak europaban repulnem az IFR utakat nagy geppel ilyenkor FTX centralban kikapcs a regiok es amikor vfr akkor at amerkia canada. a vector es az openLC vel meg varnek .... illetve probalom elkerulni a halalra addonolt FSX et
Egyébként nagyon sokat dob például a legújabb openLC North America a tájon, és FPS-ben kisgéppel nem igen van gondom vele, csak és kizárólag a városok felett. A sűrű autogen épületek valamiért - szerintem indokolatlanul - legyilkolják a gépem, pedig Dense és Very Dense között állítgatom.
Nappal szerintem az x-planeben sem szép, de éjszaka a legnagyobb élményt adják az autók... és hát összehasonlítva a két szimet, az X-plane jobban fut nálam szinte maxra húzott grafikával, mondjuk vannak komoly hiányosságai. :-)
A hajók viszont szerintem is haszontalanok.
Szóval nálam is ezek a dolgok alapból kikapcsolva, XPL-ben meg default beállítás. 😊
De engem a kocsik, hajok nem nagyon erdekelnek nalam azok alapból zero😊
Jelenleg egy 4 magos Amd- van a birtokomban és ANS, PMDG, AEROSOFT hármassal 4-7 fps. Ezt szeretném javítani egy élhető kompromisszumos 15-20fps-es megoldásra.
- I7 6700 4ghz turbo, 6.gen, 4 mag, 8 szál
- ASUS H110M-A alaplap, DDR4,
- GTX960 4GB DDR5 (GTX970-re megpróbálnám cserélni)
- Corsair VS450 táp
A lényeg az lenne, hogy bármilyen időjárási körülmény között, akadásmentes legyen a repülés, mint pl a #32254 hozzászólásban, egy 69 cm tv-n.
Köszi a segítséget, előre is. 😊