• ezsolti74
    Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék tőletek. Emlékeim szerint, az AVSIM fórumán volt régebben egy topik ahol használt hardvereket lehetett eladni és az eladás feltételekhez volt kötve. Tegnap kerestem ezt a topikot de nem találtam, ha minden igaz 15 vagy 30 hozzászólás és egy év regisztráció után lehetett meghirdetni az eladásra szánt dolgokat. Mivel nekem csak 1-2 hozzászólásom volt, így esélytelen a dolog.
    A kérés a következő, van egy eladó MicroFly kollektív karom, tekerhető gázkarral, hibátlan, alig használt. Az ára miatt itthon nem tudom eladni. 360EUR újonnan postával, az enyémet 260EUR-ért adom postával együtt. (e-bayen már hirdetve van de szeretném több helyre is feltenni) Szóval, ha van valakinek az AVSIM-en regje jó sok hozzászólással és a topik is létezik még akkor segítséget kérnék az eladásban. A vezérlő hibátlan működésű, szép állapotú és igényes gyártás. Egy olasz srác készíti. Élmény vele helikoptert repülni, meg vagyok elégedve vele de a hobbyval fel kell hagyjak egy időre ezért eladó.