• Papirzacsi
    Igen, nagyvárosok felett ilyen. De csak hogy kontrasztba állítsam azzal amikor nincs nagyváros meg ilyenek. Tökre felnyomott grafikán ilyen:
    Friday Harbor (ORBX) - eléggé fps zabáló scenery a többi termékükhöz képest. Ment ennél lejebb is az FPS sajnos.
    Egy másik ORBX scenery. Ehhez annyi adalék, hogy ez egy fél óra termikelés végén készült, mert a szar FSben pont a finalen volt egy termik, így nem lehetett leszállni. :-D
    CZST
    KSTS

Szóval ha nincs nagyváros, akkor tök jó, vagy inkább elfogadható és egyben élvezhető. Minap New York felett jártam. ORBX openLc North amerika sceneryvel és Drewiecki New York Airports KTEB reptérrel, minden más default, 13 FPS volt ha manhattent néztem (már visszahúzott grafikával). Kipróbáltam a Drewiecki New Yorkot City-t is. Ott elérte a 30-at és néha rövid időre lassult vissza 12-re, majd vissza 30-ra, de ekkor meg VAS problémám volt. Ami amúgy default New York felett is van. :-D

Kacérkodtam PMDG-vel is. Aerosoft Anchorage+PMDG 737 a földön állva 17 FPS, PMDG 777-tel 14 FPS. Nem állítom hogy mindent jól csinálok vagy állítok be, de ha ilyen nagy a szívás azzal, hogy mindent beállítsak, és ekkora kompromisszumokkal, mint amit látok hogy kellene, akkor itt nagyon nincs rendben valami, és nem tudom mi.

És akkor kikívánkozik belőlem a végére, hogy tudom, hogy régi program, lassan talán már ez is 10 éves lesz és egyesek szerint eljárt felette az idő, de ezzel együtt pedig elérkezett annak az ideje, hogy szembeköpjük K.A.-t (aki tudja az tudja ki ő), mert ő fennhangon állította annó, mikor nem futottak jól a frissen megjelent fs-ek a megjelenésük idején kapható gépeken, hogy ez azért van, mert az MS a jövő gépeire írta ( ami már akkor is bullshit volt)....itt a bizonyíték.