FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Hát igen, ízlések és pofonok. Én pont azt nem szeretem a SKY AI-ban, hogy mindent felrak, olyat is amit nem akarok - amerre az életben nem járok majd talán. Csak foglalja a helyet sok-sok gigabájt formájában. Ezért nem is használtam soha.
Ezért preferálom én inkább a WOAI-t, ahol egyenként rakosgathatom fel azokat a légitársaságokat, amelyek érdekelnek. Ez mondjuk csak félig-meddig igaz, hisz valójában csak letöltögetni kell egyenként, maga az installálásuk egy kattintás.
Az árnyék témához csak annyit: ez a jelenség azért van, mert maga a visual modellje az AI-nak nem FSX kompatibilis, hanem eredetileg FS9-hez készült. A SKY AI (gondolom) kiválogatta a csak FSX-kompatibilis WOAI légitársaságokat és repülőket, ezért lehet használni őket árnyékkal. Én megtettem ugyanezt "manuálisan", és semmi problémám a forgalommal. :)
Sőt, az utóbbi időben még csak az installálásával se kell vesződnöm, mert az Aircraft és a Scenery/World/Scenery-ből egyszerűen bezippeltem az idevonatkozó fájlokat, így egy esetleges FS reinstallkor csak kicsomizom ezeket, és kész. Kb 1 perc alatt megvan. :)