• Clidey
    Igazából én sem értem az üzleti megfontolásukat. Létrehoztak egy félig-meddig modernnek nevezhető alapokra épülő, ám egy ezer éves architektúrával rendelkező cuccot, mely addonokkal nem bővíthető, rengeteg dolgot nem tud, és soha nem is fog tudni. Szóval egy totál zsákutca az elképzelés szerintem. Hisz aki most akar megismerkedni a szimulátorozással mit csinál? Beírja a gugliba hogy "szimulátor" vagy jobb esetben "flight simulator", erre kap egy hektopaszkálnyi FSX-P3D esetleg XPL linket. Bármelyikre rákattint, azt fogja látni, hogy milliónyi plusz dologgal bővithetőek, akár reptér, akár repülő, akár egyéb stuff. Ráadásul az alap program sem egy drága dolog, hisz már jópár éves. Na most akkor mégis mi csábítaná el mégis a DTG Repülősulihoz? Szerintem semmi. Engem legalábbis tuti nem lehetne megfogni azzal, hogy kapok 2 majd később még egy repcsit egy nem is olyan álleesősen kinéző programban, amelyet a későbbiekben se fogok tudni a magam szájíze szerint alakítgatni.
    És még egy gondolat a végére: csak én érzem vércikinek egy magát szimulátornak nevező programban a főképernyőre berakni egy olyan Piper Cub-ot aminek mindkét csűrője LEFELE van kitérve?