Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Hagyományosan a szögek feloszthatók fokokra (°), percekre (') és másodpercekre ("😉. Azonban a szögeknek létezik számos más megadási formátuma is, mindegyiknél szélességi – hosszúsági sorrendben.
Például:
DM (Degree:Minute) Fok😛erc (49:30.0-123:30.0)
DMS (Degree:Minute:Second) Fok😛erc:Másodperc (49:30:00-123:30:00)
DD (Decimal Degree) Tizedes fok (49.5000-123.5000), általában 4 tizedes jegyig
AFX alapban a DM-et használja, de a DMS is simán bevihető, csak akkor N47* 18' 25.40" pl. a beírási formátum. A fok után * a másodpercnél a törtet ponttal kell elválasztani.
Esetleg fs passengerhez nem tud valaki ryanair hangcsomagot?
Utoljára szerkesztette: saca79, 2016.03.20. 10:01:44
Szerintetek, mi a különbség a két gép között. Áruk azonos.
http://www.amazon.co.uk/Aerosoft-AER-747400-400X-PMDG-747-400X/dp/B00U8SP48W/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1458385878&sr=8-3&keywords=pmdg
és a
http://www.amazon.co.uk/Queen-Skies-747-400X-Add--FSX/dp/B000MRVPWI/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1458385878&sr=8-7&keywords=pmdg
Melyik a jobb?
Kösz
Köszi! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.19. 09:34:22
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
install Air Hauler, if it wants to repair registry path to FSX Steam let it repair it. If you had FSX classic installed before Air Hauler will pick it up and try to edit registry. In my case successfully.
- install fsuipc from fsuipc official website
- log into steam client so your play hours will be counted
- set Air Hauler to be always started as administrator (if you will run it as standard user, it will crash with ms NET framework error)
illetve itt van pár megoldás még KATT
Utoljára szerkesztette: saca79, 2016.03.18. 09:44:03
Amúgy vásárolt vagy virágos? A virágos nem ment nálam sem.
Utoljára szerkesztette: berczy, 2016.03.18. 09:40:25
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
telepítés helye jó
fsuipc telepítve
indítom adminként de nem akarja az igazságot
írtam privátot.
Mondjuk szerintem nincs is sok értelme FSX-ben használni, lévén csak akkor élvezhetjük "teljes szépségében" a csomagot, ha a Szabó Tomi-féle VFR scenery-k is telepítve vannak. Az pediglen csak FS9-hez vagyon, mint tudjuk.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Megoldódott. LHS_Ai fent volt és az zavart be. Kapott egy uninstall-t és előkerültek a gépek.
Lenne még egy kérdésem.
ATC menüben nekem csak a Traffic lehetőség van. az sem dumál soha (VFR). Se Grund, sem Tower. Leszállásnál sincs semmi irányítás.
Néhány FS9-es év után átnyergeltem az SFX-re is.
Sép is, jó is.
Most jön az ajjjaj! <#falbav>#falbav>
Az általam AiFlight Plannerrel létrehozott fájlok nem működnek. Nekem az FS9 a hagyományos C: meghajtón, az FSX pedig a D: partíción van.
Csak az eredeti traffic forgalom van. Számtalan fórumot végignéztem, és mindent kipróbáltam, de nem müxik.
Létrehoztam a SimObjekts mappában egy AiAirplanes mappát.
Abban vannak az Ai gépek.
FSX cfg-be be is írtam a "SimObjectPaths.6=SimObjects\AIAirplanes" bejegyzést.
Scenery\word\scenery mappában vannak a traffic bgl fájlok.
Fórumokon írogatták, hogy az fs9 traffic fájlok letíltják az FSX traffic fáljait, ezért kikapcsoltam minden traffic fájlt.
Mégsem akar működni.
Fs9-ben több száz járatot csináltam már, soha nem volt semmi gondom.
Valaki tudna segíteni ebben?
Utoljára szerkesztette: hatalakj, 2016.03.16. 09:12:22
De hát minek kérem, ha van ingyen is olyan jó <#idiota>#idiota>
(Amúgy jól gondolod)
Meg Austria Prof HD gondolkodok még!
A Mesh-hez lenne kérdésem!
Libraryban hol kell legyen? FTX Global nem kever be?
(Gondolom legalulra megy)
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.13. 19:33:51
LOWW természetesen FlyTampa még mindig, nemrég kiadtak egy updatet P3D-hez szóval zöld lámpa ott is.
Mesh meg ajánlott, hogy domborodjon aminek domborodnia kell, FreeMeshX Global jó szolgálatot tesz.
Ja, és a legjobb: Aerosoft már dolgozik Innsbruck átdolgozásán, mindennel menni fog FS9-től P3Dv3-ig <#smile>#smile>
Nem működik egy pályán az ILS? Szarom le, akkor lemegyek manuálisan, vagy megyek másik reptérre!
Lényegtelen dolgokkal nem foglalkozunk!<#vigyor>#vigyor>
Szerintem egyébként ez a két modell (iFLY, PMDG) fantasztikusan meg lett csinálva! Szóval le a kalappal.
Most egyébként azon gondolkodok, hogy rá állok Ausztriára és Magyarországra!
Szóval jöhetnek a scenery ajánlatok. Megnézzük mi az ami működik P3Dv3 alatt! LOWG -re van már aerosoft verzió kifejezetten P3D-re 20euro...
És én se akarok beleokoskodni, de azt is elfelejtik sokan hogy nem árt kisgéppel elkezdeni repülgetni majd esetleg egyre nagyobb kat. ra váltani, megtanulni-megismerni sok géptípust....így egy darabig biztos nem un bele az ember a simezésbe 😊
Ne értsd félre @szili01, nem gyökérkedés ez, csak van egy nagyon szép testes dokumentáció az iFly madárka mellé. Na ebből ha legalább már a tutorial repülést végigcsinálod, akkor ilyen kérdésekre instant választ kapsz. Nem véletlenül annyi az ára, amennyi. Az ilyen szintű gépek bizony azzal járnak, hogy meg kell tanulni őket a valós procedúrák alapján repülni, ha nem akarsz a susnyásban kikötni <#buck>#buck>
Csak képzeld el mennyire szomorú lenne ha tanárnéni/bácsi feladja önálló feldolgozásra a tankönyv 100-110 oldalát.
Másnap pedig Pistike kérdez valamit amire tudnia kéne a választ, mert ott volt abban a 10 nyavalyás oldalban leírva.
Hát persze hogy tanárnéni/bácsi tépi a haját <#zavart1>#zavart1>
Na mindegy, lelövöm magam mára, jó repülés és tanulást!