• saca79
    Ezzel én vitába szállnék kíváncsiságtól vezírelve rászántam pár napot (főleg éjszakát :D) és szépen lépésről lépésre összehasonlítottam már DX10 - DX9 módokat. Röviden a végeredmény :
    Lépésről lépésre finomhangoltam (leírások alapján) de igazából azon kívül hogy DX10 alatt van pár szép bloom effekt meg talán a felület optimalizálás is szebb ( elenyésző a különbség) nem fut jobban semmi...van amiben és ahol jobb de ez is nagyon elenyésző! Konkrétan nekem A2A gépek az elején szépen mentek aztán egy óra után elkezdte a faszságot :ha külső nézetből váltottam kabinra pár pillanatra fekete volt a textura, ugyanez ngx -nél is. De volt itt scenery -vel is sok gondom,illetve ez a folyamatosan visszatérő akadás( egy darabig folyamatosan töltötte az előttem lévő teret aztán meg akkorákat csuklott azt hittem mindjárt leesik :D ) Ha valaki most azzal jönne hogy biztos VGA meg proci miatt meg hogy Nvidia-ATI stb hát két különböző gépen is megnéztük . I5 6600K GTX 970 valamint FX 8350 Black R280X és itt is minimális volt a különbség az intel javára , picit simábban futott de ezt is megakasztotta a sim. (itt teljesen mindegy volt hogy milyen módban)
    Én azt mondom hogy ez a valami amit itt jó ideje nyúzunk nagyon nincs optimalizálva semmilyen vasra. ( talán egy olyan gép kéne amit ha bekapcsolok Paks behorpad) Pesszimista vagyok nem hiszek a netes videóknak teszteknek ,ezt mindenkinek ki kell tapasztalni, nincs két egyforma konfig. Nekem DX9 és egy jó ENB megfelelően finomhangolva simább, jobb, talán nincs annyira "szép" látványban de legalább használható..