FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Én meg tudom őket érteni. Én sem szívesen látnám akármelyik portékámat sem egy flightsim-es honlapon úgy felrakva, hogy nem vagyok megjelölve a readme-ben mint eredeti szerző... Ha már ingyen adom (adjuk sokan) a munkám (munkánk) a sok júzernek, legalább annyi becsületesség legyen már, hogy megemlítik a nevem.
Ezen okból volt is már olyan, hogy leszedettem fájlokat pl. az avsim.su-ról, mert a csóka nem szégyellte odaírni az én cuccomhoz hogy azt bizony ő csinálta...hát, ha minőségi munka lett volna, még tán nem is zavart volna...de MS Paintben is különbet okádok félkézzel. Szóval írtam az ottani modinak hogy legyen szíves eltávolítani. Tíz perc múlva már nem volt elérhető a fájl, a moditól meg jött egy köszönő mail. Na így kell ezt csinálni. ;)
Szóval szerintem ha az ICE AI-s csókák nem lettek volna restek felsorolni kitől mit szedtek, akkor tán a mai napig is elérhető lenne a cucc. Így viszont megérdemelték sorsuk.