FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
decode7 #31732 Na hát köszi a kimerítő válaszod, mindenképpen át fogom nyálazni. Sok mindent nem közölhetek saját modellekről, köt a titoktartás :) de a megjelent játékok tartalmai elérhető a neten de nem kérkedek, nem szeretem... de a repcsiről ha egyszer nekiállok természetesen lesz preview
Tisztába vagyok hogy a modell önmagába nem elég épp ezért voltam kíváncsi milyen ízű a sajt másik fele hogy a hasonlatoddal éljek mert én nem szoktam programozni csak modell meg anim és hiába készítek egy modellt ha nem tudok mit kezdeni vele szóval ha megtudom csinálni a műszerek részét eé s FD-t akkor nekiállok ha nem akkor hagyom az egészet...
Szertek FSX el foglakozni és úgy ámblok a repüléssel és ha már ez a szakmám gondoltam megpróbálnék egy igyényesebb kinézetűgépet készíteni mert a hajam égnek áll amúgy amikor meglátok valami gagyi vc cocpitet! Mért nem lehet egy kicsit több időt rászánni és talán jól is nézne ki :)
Még egyszer köszi és átrágom a dolgot aztán ha elakadok esetleg kérdezlek még ha lehet :)