FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Srácok, jut eszembe...ismét a segítségetekre/tapasztalatotokra volna szükségem... 
Történt tegnap, hogy egy nagyon kedves ismerősöm áthívott magához, hogy nézzem meg a tökjó 3 monitoros, szarvkormány-gázkar-lábpedálos rendszerét.
És ha már megyek, gondoltam nem megyek üres kézzel (illetve pendrájval
), viszek neki pár jó röpcsit az archívumomból. Semmi illegál, csakis ofisül megvett, vagy freeware gépek voltak.
Szépen fel is rakosgattam neki őket egyenként, majd az FSX indításakor jött a döbbenet.
- A SibWings An-2 miután a privjú ablakban megjelent csak(!!) a pilótakabin, szépen CTD-zett...
- Carenado C172 és C-337 erősen hiányosan látszik csak, a gép 20%-a kb. jelenik meg, vagy még annyi sem. A többi része a gépnek nem!
- PWDT Z-142 minden működik hibátlanul, kivéve a kabintető csillogó plexi anyaga nem látható...
- LotusSim is hibátlanul működik, kivéve itt is a kabintető plexije, mint a Zlinnél...
- PT Tu-154 miután feldob egy hibaüzit s SimConnect hiányáról, CTD-zik!
- Aerosoft Wilga miután telepítéskor FSX verziója nem tetszik neki, de feltelepül, hiányosan jelenik meg csakúgy mint a Carenado-s cuccok...
A körülmények:
Jogtiszta Win7, dobozos FSX+Acceleration Pack, ASUS ATi videokártya, DirectX, friss (free) FSUIPC rendben.
Szerintetek hol lehet a hiba? Én erőteljesen az ATi kártyára gyanakszom...bár a CTD jelenség elbizonytalanít...
Szóval örülnék ha tudnátok mondani valami bíztatót a hajrán kívül...
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2016.02.14. 11:41:51