FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Ennyi, vége, ultimátumot kaptok! Segítsetek, különben soha nem fogok már játszani a 134-essel.
Eszméletlen mennyiségű időt rászántam erre a kurva Tu-134-es FSX portra. De nem megy az a kurva kurzus tű. Semmi nem segít, hiába. Hiába állírok be bármilyen VOR-t, sosem jó a tű, és ezárt az Autopilot sem követi jól a VOR navigációt.
Már minden kurva orosz fórumot áttúrtam translate-el, minden elképzelhető kombó, kapcsolóállást, beállítást végigpróbáltam, de egyszerűen semmi nem bírja működésre.
A fékpróblémára rájöttem, ill. workaround megoldásra jutottam, hogy ha első betöltés után azonnal kiválasztom újra a repcsit a select aircraft-ban, akkor a fékhiba megszűnik, nincsen.
De ez a NAV cucc nem, és már teljesen kivagyok tőle, hogy ez az egy dolog, ami miatt nem tudom használni a három közül az egyik kedvenc gépemet. Őrület. Most az, hogy a Yak-40-nek is szivárog a memóriája, már szóra sem érdemes, de ott legalább a grafikai butítással át lehet hidalni, hogy nefusson ki a VAS-ból. Hihetetlen, hogy ezek a ruszki gépek nem mennek X-en, csak a 154-es lett tisztességesen megcsinálva. De az legalább megy rendesen. A rossz az, hogy a 134-es is menne, csak valamiért nálam nem.
SZóval help pls!