• nibron
    A beállításai nem vészesek, elég egyértelmű, pár perc alatt megvan. Viszont a programozója elég elnagyolt munkát végzett, mert egy csomó nem éppen egyszerű dolgot többnyire a legnagyobb egyszerűséggel egyféleképpen programozott le. Pl. a catering lehet manuális ill. automatikus. A manuálisnál pl. a hot food-ot 5 óránként kell felszolgálni, függetlenül attól éppen éjszaka van vagy nappal. De ami nagyon idegesítő az, amikor leszállási fázisban éheznek meg az utasok és ezért kapsz büntit, mert akkor már ugye mindenki ül a helyén és kussol, nem pedig a kocsikat tologatják. Ha meg enni adsz nekik, akkor körözhetsz míg be nem fejezik, vagy landolás előtt megszakad a kiszolgálás és azért szintén bünti jár. Az automatikus az meg olyan, hogy 10000 láb felett, ha az emelkedés 2100ft/m alatt van automatikusan elkezdi a cateringet még kisebb turbulencia alatt is, aztán meg másodpercenként panaszkodik, hogy nem sikerül felszolgálnia mert turbulencia van (semmit sem hallasz tőle mert csak mondja és mondja). Az övek automatikus ki/be kapcsolása is elég idegesítő, ha kézire teszed akkor plusz egy gomb-ot kell nyomogatni, nem lehet a modelhez kötni. Az egyéb büntető pontok mint pl. a leszálló fények kezelése sem az igazi (faék egyszerűséggel megoldva, egyáltalán nem reális), a légnyomásról ne is beszéljünk, a sebességről meg pláne. Még az a szerencse, hogy ki lehet kapcsolni egy csomó büntit, és ez jó mert bekapcsolva semmit sem ér. Ezektől eltekintve én szeretem, megjelenése óta használom, ki kell tapasztalni és meg lehet vele barátkozni. Nálam 10-szeresre van beállítva a pénzkereset (ez gyárilag 50), elég kemény vele nyereségesnek maradni. A programozója azért foglalkozhatna vele kicsit többet. Az egyik legviccesebb az volt amikor a PMDG NGX-el repültem és az NGX amortizációs rendszere úgy döntött, hogy a bal oldali hajtómű legyen halott, kicsit később az egyik hidraulika körből elfolyt az olaj, a repülés végén az fspax értékelésnél olvashattam, hogy "a pilóta hibájából leállt a hajtómű, majd annak ellenére, hogy az fspax nem érzékelt rendellenességet a pilóta vészhelyzetet deklarált és ezzel nagyon felzaklatta az utasokat". :D
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2015.11.26. 14:50:40