• bzsoli
    Mi ebben a vicces pontosan? Váltanom kellett, váltani akartam, vettem egy notebookot és örülök, hogy számomra megfizethető áron annyival előrébb vagyok, hogy tudom futtatni azokat a játékokat, amiket mondjuk a régi gépen alig, vagy csak nagy kompromisszumok árán tudtam. Amúgy csak leírtam miről mire váltottam.

A rendszeredről nem tudok semmit, esetleg írhatnál róla, vagy egy fénykép vagy egy videó, az sokat segítene.

Nem hiszem, hogy a laptop, amibe beletesznek egy adott CPU-t és adott GPU-t ne bírná azt ha arra használják, amire gyártották. Vagy tévedek?

Az eredeti kérdés pedig szerint pont arról szólt, amire reagáltam, egy erősebb CPU de ugyan ilyen GPU mint ami nekem van, bírná-e a szimet. A válaszom, szerintem egyértelműen igen volt. Igaz, pontos beállítások, modok fajtája és mennyisége nem lett meghatározva, de én ennek ellenére is írtam, hogy nálam pl még a P3Dv3 is szépen fut LHSIM LHBP-vel és PMDG 737-el.

Akkor mi a vicces, vagy mit nem értesz?

Idézet:

"Kissé talán off kérdés, de érdekelne, hogy egy i5-6200U procis laptopon, VGA Nvidia GTX 950M, mennyire lenne sima a játék, 8 GB ram-al? Jelenlegi gépemen ha egy modos repülőt rakok be a pilótafülkében nem töltenek be textúrák, és az fps is béka segge alatt, így még FS9-et nyúzom, de a fenti géppel menne fullHD-n simán már az FSX is, modokkal megpakolva? "
    Utoljára szerkesztette: bzsoli, 2015.11.24. 15:11:12