FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Feketegyöngy747 #31404 Sikerült megoldani a problémát.
Valami baj volt a Black Box A330-al le kellett törölni.
Fogalmam nincs mi okozza a problémát ezelőtt jól működött a Black Box.
Köszönöm a segítségeteket és a javaslatokat minden esetre az fsx cfg file-t lecseréltem.
Valaki használ Aerosoft Airbus A320-19-18-at. Az újabb 1.30-as frissítésnél valami nálam elcsesződött a hajtómű teljesítménye drasztikusan le és fel mozog és a kijelzőn is a mutatók mint valami őrült le föl mozognak. Akkor csinálja ezt amikor az automata tolóerőt aktiválom a kiválasztott sebességnél próbálná tartani a sebességet, repülni lehet vele de borzalmasan idegesítő.
Már más külföldi fórumokon is utána néztem a dolgoknak de eddig eredménytelenül. A megnyugtató csak az a dologban nem csak az enyém csinálja, sokaknál jelentkezett ez a probléma. Az aereosoft fórumánál is megnéztem de ott se sokat segítettek.
Talán valakinek itt a fórumon van valami ötlete,vagy szembe találkozott ezzel a problémával aki szintén Aerosoft Airbust használ, és sikerült ki küszöbölnie a hibát, rá akadt a megoldásra az interneten ami fölött én talán átsiklottam.
köszönöm és szép estét mindenkinek.