FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Punkbuster #31381 Heló
szükségem lenne egy apró segítségre...kb 1 éve nem repültem, tegnap előtt tettem fel az FSX-et és vele egy Jópár" kieget (repterek,gépek,SP1+SP2,FSRecorder,AES,REX,FTX Global hálaisten,DBS Walk&Follow....) ezeket ajánlották...a dbs meg a fsrecorder fs9-en is fent volt na mindegy....az a lényeg hogy a játék kb 10-15perc után simán leáll annyival h "az FSX.exe hibát észlelt és leáll..." de az első kilépés az fatal error-al kezdődött miután Debrecenből felszálltam...utána már csak a simán leáll dolog van...fent vannak az LHsim magyar repterek kivéve a Liszt Feri..próbáltam másik géppel repülni ugyanúgy leáll...igazából a Catalyst Control Centeremben a játék beállításoknál a vonalsimításon állítottam h olyan csodaszép legyen a játékom
gondoltam hátha ez a baja,visszaállítottam "az alkalmazás beállításainak használatára"...most sikerült eljutnom odáig h felszálljak
és a levegőben voltam kb 5 percet...örültem h jajdejó
erre megintcsak jön h az fsx.exe hálaisten leáll
próbáltam a kompatibilitással szórakozni de semmi
bár azt olvastam win8-on jobb ha simán hagyja az emberke a kompatibilitást úgy ahogy van...
FSX-el igazából még nem repültem eddig FS9eztem szóval valami ötlet hogy miért állhat le csak úgy lazán f@szán igazán a játék?
már nagyon elvonási tüneteim vannak
minden ötletet meghallgatok,kipróbálok,felpróbálok csak működjön 
Utoljára szerkesztette: Punkbuster, 2015.11.07. 18:57:00