• Clidey
    Hát mint olvashattad pár hete, én kényszerűségből váltottam, mert elegem lett az FSX összeomlásaiból, melyekre nem találtam gyógyírt.
    Így huzamosabb P3D v2.5 használat után lassan kijelenthetem, hogy megérte a váltást, elősorban azért, mert atomstabil; még egyetlen egyszer sem omlott össze úgy mint az FSX. Másodsorban grafikailag is szebb - na jó, csak picit, szerintem nem ég és föld a különbség a P3D javára.
    Az továbbra is bosszant, hogy ha nem lockolom vissza az fps-t 30-ra, akkor replay-kor ugrál a kép mint az állat. :( Ebből is látszik hogy akkora változásokat nem eszközöltek a szimulátor alapjain, hisz ez a bug még FS9-ben is benne volt már.
    Én fps terén nem veszek észre drasztikus változást az FSX-hez képest, csak elhanyagolhatóan esett picit visszább. Már ha egyáltalán visszaesett. Szóval én nyugodt szívvel ajánlom akár kipróbálásra, akár huzamosabb használatra. Márcsak azért is, mert szerintem - bár még sosem próbáltam - simán be lehet állítani úgy a grafikai paramétereket hogy úgy nézzen ki mint a mostani FSX-ed.