• Clidey
    Tökéletesen egyetértünk. SZinte nincs két különböző hardver, amin egyformán futna az FS. Lehet ezt azzal magyarázni hogy alapból irdatlan bonyolultságú maga a szoftver, de lehet azzal is, hogy míg az egyiknél jobban odafigyeltek az optimalizálásra, addig a másiknál nem. Ja és ugye az egyik fölött már igencsak elhaladt a kor.
    Ezért is leszek kiváncsi ezekre a beharangozott új szimulátorokra; hogy a mai kor technológiájával és tudásával vajon mit tudnak majd összehozni. Csak aztán nehogy szívjuk a fogunkat mint anno az FSX-nél hogy mekkora gané lett... :D
    Visszatérve az alap problémára, mint említettem, a szűz FS szűz vindózon is szarozott nálam. És az a baj hogy error reportot se tudok nézni, mert nem olyan ablak ugrik fel ahol van az a gomb amit ha megnyomsz, legördül a részletes hibajelenség. Csak egy kis ablak jön elő, hogy az FS működése leállt, egy OK gombbal az alján, de megnyomni sincs időm, máris elveszi és kirakja helyette hogy a vinfos megoldást keres a problémára. De persze nem talál.
    Amúgy sem vagyok nagy ini buheráló, az utóbbi időben is csak annyit nyúltam hozzá hogy a ground texture fekete kockáit eltűntessem. Egyéb addonokkal sincs telerámolva, csak 4-5 kedvenc repcsi és ugyan ennyi scenery - általában Aerosoft, ORBX vagy FlyTampa cuccok.
    Na mindegy, jelenleg boldog vagyok hogy mindkét P3D stabilan fut - sajna úgysincs annyi időm hogy naponta órákat szimulátorozzak, úgyhogy megelégszem most ennyivel.
    P3D viszonylatban nálam minden gyári, semmiféle buhera nincs rajtuk, nem is kutakodtam ilyen téren a neten mert nem van rája szükségem...még... :) Szóval okosságokat nem tudok sajna küldeni...