Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
13 szerencsés szám <#eplus2> A pilótáknak nem esett baja, vagyis az elsődlegesen fontos dolog kipipálva. Más kérdés, az amúgy is sovány ungárische állomány a kétüléses géppel elég sokat veszített. Mondjuk 14 gépből eleve érvágás.. A Martin Baker hozta a formát, szóval fiaink megnyugodhatnak, az ülés tuti. A két 1 csillagos viszont valószínűleg picit leizzadt, mire megírták a jelentést akkor most mi is történt.
CptSAB
Coming soon..

letöltési lehetőség fs9 sceneryk: flightsim.com fsx: fsstdesign.vfrplanner.net - fsx fotóalapok letöltése felső menüsor
polluxware
-1 Gripppppen

(elég hamar kezdték törni a srácok a vagyont😞

polluxware

Utoljára szerkesztette: polluxware, 2015.05.18. 18:15:35

Nesuten
Szia

nem találom ...
előre kössz

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

berczy
Óriási királyság! <#worship>

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

CptSAB
A scenery tölthető az oldalamról.
Hát nem volt egyszerű kör visszaállíttatni az accountom de végre sikerült <#confused>

Szóval valóban igazad van LBBG nél nem mutat jó helyre az ILS zöld nyilacskája . picit a pálya mellé hegyel. Megpróbálom ezzel az AFX el hátha
@Skinner nekem van PMDG be elég bug. FMC néha lefagy, landolásnál Single CH ban is Autolandol, Flare , Rollout , minden auto pedig elvileg így nem is kéne neki. Speed Brake néha elfelejt működni , és hosszabb utaknál egyszerüen "eldobja" a joyt mintha nem is lenne telepítve ilyenkor csak ha újra betöltöm a gépet akkor működőképes!

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Hypo
<#crazya>
Viszont PFPX + TOPCAT elég pöpec mindenkinek csak ajánlani tudom. Épp most állok készen egy EGGW-EIDW röppenésre.

CptSAB
Holnap (vasárnap) publikálva lesz a Szolnok - Szandaszőlős repülőtér.
CptSAB
Clidey
<#taps><#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Tudod mit? NEM SAJNÁLLAK!!! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
hali,
küldtem a privit.
CptSAB
Van.. sajna jópár fs2004-es feature nem fsx compatibilis.., így ezek az x-ben nem lesznek, illetve..pillanatnyilag még mindig nem teljes az újrarakott designer segédprogram csomag, de Őcsénnyel nagyon adós vagyok, az a project nagyon a véghajrában ült fenékre, rosszkor kezdett a win7 bekrepálni és a vga problémáim sem a legjobbkor jöttek. Majd priviben dobj meg Tom egy e-mail címmel légyszi, ha nem gond. 😊
Hypo
Faxa 😊

polluxware

Comments on the video:

Things you see and hear are really happening:

When you hear the click of the ignition the capacitor has been loaded and discharges with a spark. If the battery voltage decreases the frequency will become lower.

Every spark there is a chance to fire up the air/gas mixture in the combustion chamber. What happens then depends on the condition of the air/gas mixture.

If the propeller rpm is 1, the propeller will turn exactly 1 time during a minute. If it is 60, it will turn one time a second.

You may notice dramatic differences between low and high idle. Compare this to FSX default aircrafts. 😉

High idle will cause the propeller to speed up faster. When the propeller is feathered, engine rpm will drop below the normal idle speed.

Startup has two phases. The second phase will begin when the valve has travelled and opened to let more fuel in. So this not only one sound file. During a hung start

you will be able to see and hear it happen.

Propeller does accelerate slowly to 500 RPM und then speed up quite faster. Decceleration is much faster.

Hypo
Dublinban mindig eleg nagy szel van, egy jo kis crosswindes leszállás 737800 cockpitben mindig frankó😊)
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2015.05.15. 08:52:00

Hypo
Gratula sok jó leszállást és még több felhajtó erőt kívánok

Hypo
<#eljen>

<#worship>

Őcsény portolásra van esély?
Hont
<#eljen><#taps><#worship>
CptSAB
Még 1-2 napot kell aludni..
Skinner_11
Ha default géppel is mellévisz (érdemes lenne megnézni) akkor...

Meg nem tudom milyen bugokról beszélsz, ha valamit patcheltek rendesen akkor az az iFly madár volt, de mára az is stabil, a PMDG meg főleg (legalábbis saját és ismerősök tapasztalatából leszűrve <#vigyor5> )
gfarkas
AFX vagy AFCAD-al próbáld meg megnyitni a repteret, a "Nézet"-ben jelöld be a "Navaid"-ot. Ez megjeleníti az összes navigációs dolgot (NDB,VOR,ILS), a nagy zöld nyilak jó helyre mutatnak-e. Nálam már előfordult, hogy valami bekavart és összevissza álltak, mellé vitték a gépet. Ha így lenne akkor töröld az ILS-eket (előtte írd fel a frekiket és a hatótávot) és csinálj újat . Nekem ez segített.

Ami érdekes h csak pár reptér el van gond. Addig nem mondok semmit amig valaki ki nem próbálja az LHDC-LBBG t :-D es esetleg neki működik! Anno pont ezert hanyagoltam az IFR t mert szerintem a PMDG is tele van bug al na meg az fsx rol ne is beszéljünk...

Papirzacsi
Ettől függetlenül a pályára kéne vinnie.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

..hát frissítettem a Magvar-t de ugyanaz, és most néztem hogy nem csak PMDG vel sz@r . Passzolom !

Köszi a gyors választ!! <#kacsint>

Skinner_11
A PMDG a frissített mágneses irányokat használja a course belövésére míg az alap sceneryben más van.

Innen letöltöd a Magvar data-t és telepíted, utána (elvileg) jó lesz <#wave>
Ohh mit találtam : <#nevetes1>

Nem túl realisztikus de legalább van <#nyes>

És lenne is egy " eget verő" problémám. Mostanában újra előszedtem a PMDG 737 -t . Nem vagyok nagy híve a IFR repülésnek csak gondoltam picit elmélyülök benne. Na a lényeg hogy megközelítéseknél hiába van beállítva az ILS freki meg az irány is iszonyatosan elcsúszik, és a pálya mellé visz sok esetben ( vannak kivételek ahol jó ) az FSX navdata és PMDG Navigraph is a legfrisebb 1505 re van frissítve ,és az adott pálya ILS adatait az FSX map-ból olvasom le ( de ugye az FMC auto hozza a frekihez az irányt is, ha APP HOLD be van kapcsolva) szóval elvileg az adatok jók nem azt adom meg rosszul... Konkrét példa LHDC-LBBG nél ha LBBG 22 re érkezem ILS el akkor az AP kb a küszöbtől balra kb 10 méterre navigál pont rá a PAPI ra <#nyes> Alap reptér scenery, csak ORBX van fent. LHDC nél például jól működik !!

Nesuten
Sziasztok
áttértetek a símes FSX -re vagy vagytok még akik a régit nyúzzátok ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

berczy
Ohh, bazz, ezt jól benéztem. 😄DD
Mikor lesz kész? 😊))

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Skinner_11
<#hehe>
Clidey
OMG van hozzáférésed a vinyómhoz?? <#guluszem1><#ijedt><#fejvakaras><#wow1><#wilting>

berczy
Úgy tudom, hogy régebbi project, amit pont a SibWings An-2-ese miatt fújtak le. Nem látnám sok értelmét, mert kvázi mindig lehet jobbat csinálni, de minek? 😊

Ezen csondálkoztam én is. Mit akrnak még a Sibwings An-2-esen überelni?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Skinner_11
Valószínűleg lesz.
De miért pont az An-2? A Sibwings-é elég top-notch így is...
Nem hogy inkább összedobnának egy Gawront... <#nemtudom>
Most nézem, hogy a Blanikot meg a Wilgát készítő Octopuc G nevű társaság dolgozik egy An-2-esen, de hogy ebből lesz-e valami.....

Eh...az nem írtam, hogy az An-2-höz kellene. :-)

Nem hinném, hogy csinált volna vki. Nem valami autentikus. :-)

A tisztelt urak közül tudja valaki esetleg, hogy erdeti orosz nyelvű checklist fellelhető-e valahol?

Bocs rosszul kérdeztem.. úgy értettem hogy PMDG re készült e wizzair festés? Szóval 737-700 WL re gondolok!

berczy
Szerintem Aerosoft Airbus A320 lesz az. PMDG-nek nincsen Airbusa.

berczy
Csak nem másnak is feltűnt, hogy a farok ezzel a kék mintával hasonlítani kezd egy másik légitársaságra? 😊

berczy
Wow, tenk jú Maestro, este szerintem ránézek. <#worship>

berczy
Sajnos nem segít, ugyan az, nem mutatja a VOR LOC-ot az attitude. 😞
Azt olvasom orosz forumon (ha jól értem), hogy az RSBN-el is össze kell mókolni valahogy, de azt már nem írják, hogy hogyan.
Szomorú. 😞

Srácok a lenti wizzair festés az PMDG re készült?

Skinner_11
A srácoknak nagyon jó a támogatási fóruma, szóval érdemes ott kutakodni ilyen ügyekben
HunSolyomW!ZZ_Lev? 😄