Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
letöltési lehetőség fs9 sceneryk: flightsim.com fsx: fsstdesign.vfrplanner.net - fsx fotóalapok letöltése felső menüsor
nem találom ...
előre kössz
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Szóval valóban igazad van LBBG nél nem mutat jó helyre az ILS zöld nyilacskája . picit a pálya mellé hegyel. Megpróbálom ezzel az AFX el hátha
@Skinner nekem van PMDG be elég bug. FMC néha lefagy, landolásnál Single CH ban is Autolandol, Flare , Rollout , minden auto pedig elvileg így nem is kéne neki. Speed Brake néha elfelejt működni , és hosszabb utaknál egyszerüen "eldobja" a joyt mintha nem is lenne telepítve ilyenkor csak ha újra betöltöm a gépet akkor működőképes!
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Viszont PFPX + TOPCAT elég pöpec mindenkinek csak ajánlani tudom. Épp most állok készen egy EGGW-EIDW röppenésre.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
küldtem a privit.
Comments on the video:
Things you see and hear are really happening:
When you hear the click of the ignition the capacitor has been loaded and discharges with a spark. If the battery voltage decreases the frequency will become lower.
Every spark there is a chance to fire up the air/gas mixture in the combustion chamber. What happens then depends on the condition of the air/gas mixture.
If the propeller rpm is 1, the propeller will turn exactly 1 time during a minute. If it is 60, it will turn one time a second.
You may notice dramatic differences between low and high idle. Compare this to FSX default aircrafts. 😉
High idle will cause the propeller to speed up faster. When the propeller is feathered, engine rpm will drop below the normal idle speed.
Startup has two phases. The second phase will begin when the valve has travelled and opened to let more fuel in. So this not only one sound file. During a hung start
you will be able to see and hear it happen.
Propeller does accelerate slowly to 500 RPM und then speed up quite faster. Decceleration is much faster.
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2015.05.15. 08:52:00
Őcsény portolásra van esély?
Meg nem tudom milyen bugokról beszélsz, ha valamit patcheltek rendesen akkor az az iFly madár volt, de mára az is stabil, a PMDG meg főleg (legalábbis saját és ismerősök tapasztalatából leszűrve <#vigyor5>#vigyor5> )
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Innen letöltöd a Magvar data-t és telepíted, utána (elvileg) jó lesz <#wave>#wave>
Nem túl realisztikus de legalább van <#nyes>#nyes>
És lenne is egy " eget verő" problémám. Mostanában újra előszedtem a PMDG 737 -t . Nem vagyok nagy híve a IFR repülésnek csak gondoltam picit elmélyülök benne. Na a lényeg hogy megközelítéseknél hiába van beállítva az ILS freki meg az irány is iszonyatosan elcsúszik, és a pálya mellé visz sok esetben ( vannak kivételek ahol jó ) az FSX navdata és PMDG Navigraph is a legfrisebb 1505 re van frissítve ,és az adott pálya ILS adatait az FSX map-ból olvasom le ( de ugye az FMC auto hozza a frekihez az irányt is, ha APP HOLD be van kapcsolva) szóval elvileg az adatok jók nem azt adom meg rosszul... Konkrét példa LHDC-LBBG nél ha LBBG 22 re érkezem ILS el akkor az AP kb a küszöbtől balra kb 10 méterre navigál pont rá a PAPI ra <#nyes>#nyes> Alap reptér scenery, csak ORBX van fent. LHDC nél például jól működik !!
áttértetek a símes FSX -re vagy vagytok még akik a régit nyúzzátok ?
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Mikor lesz kész? 😊))
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
De miért pont az An-2? A Sibwings-é elég top-notch így is...
Nem hogy inkább összedobnának egy Gawront... <#nemtudom>#nemtudom>
A tisztelt urak közül tudja valaki esetleg, hogy erdeti orosz nyelvű checklist fellelhető-e valahol?
Azt olvasom orosz forumon (ha jól értem), hogy az RSBN-el is össze kell mókolni valahogy, de azt már nem írják, hogy hogyan.
Szomorú. 😞