• johnnydirteen
    Ez kifejthetnéd bővebben is mert egyenlőre nem értem mi a köze a kettőnek egymáshoz megmondom őszintén. Ennél alaptopnál egyenlőre nem szeretnék többet belefeccölni ez is 250k-ba fájt. De mint írtam nem is fotórealisztikus terepet akarok. Mindössze annyit, hogy egy város helyén ne massza legyen. Ez még az fs2004ben is megoldott volt. Az autogennel semmi bajom az nekem elég. Nem kellenek custom repterek. Egyszerűen csak ne ez a massza legyen. A gondom az, hogy ennél rosszabb laptopokkal is szebb eredményeket látok a youtube-on. Másrészt azt se értem, hogy ha nem bírná a gépem attól még csak csak megjelenítené a grafikát max csak 5fps lenne. Vagy rosszul látom. Nagyon nem akarom szétoffolni a fórumot csak egy alap grafikát szeretnék beállítani. Mondom ez már jó lenne ha annyit tudnék javítani rajta, hogy a talaj szebb legyen. Tudom, hogy ez a vas nem a legjobb a világon de azért 2015-ben nem is a szar kategória és nem a hd fotóminőséget szeretném előhozni :( Minden segitséget szívesen fogadok csak fejtsd ki bővebben mert ez így homály nekem :) Bár ez az én bajom :)

Az alap megjelenítést nem értem hiszen a laptop ha nem is full hd-ben megy most de azért indokolotlan az olvashatatlan jelző. illetve akkor nem értem, hogy az Assetto Corsa miért fut élesen hiba nélkül
    Utoljára szerkesztette: johnnydirteen, 2015.09.20. 22:15:27