FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Öbölre már csak ritkán járok - túl hideg a víz... 
Az utóbbi időben már én is az oroszok boltjába járok ha valamit ki akarok próbálni. Meg is vettem tőlük én is a 2.5-öt.
Na, ez alá már tényleg nem raktam semmit, semmi cfg vagy ini buhera, csak a graf csúszkákat igazítottam be az ízlésemnek megfelelően. A beépített Carenado Bonanzával teszteltem vagy egy órát, minden hibátlan volt. Aztán gondoltam felrakom alá a QW BAe-146-ost. Kiraktam magam KSEA 16L-es várakozójára, gyorsan felprogramoztam az FMS-t, majd elstartoltam. Az uticél Friday Harbor - lett volna. Az első jobb forduló után emelkedőben 8000ft-re miután átadtam a kormányolást a robotnak, váltanék külső nézetre és már jött is a kedves üzi: Fatal error occured. Most már aztán tényleg a fasz kivan hogy egyik szimulátor sem fut megbízhatóan! Régebben is voltak azért ilyenek, de nem ilyen sűrűn...
Már gondoltam hogy valamelyik hardverem fáradt el, de azt végül kizártam, lévén alig egy éves a cucc, soha nem volt óverklokkolva sem, na és a legnyomósabb érv: minden más program (GTA V, AF2, R6 Vegas, stb.) hibátlanul fut rajta órákon keresztül is akár max grafikával...
Szóval most van az hogy a hócipő tele kezd lenni és abbahagyom ezt a k.rva szimulátorozást a csába.