33535
  • Clidey
    Várjuk. :)
    Esetleg egy pontos koordinátával hol lőtted a képet, és megnézem nálam hogy fest ugyan az a terület.
  • Clidey
    Meg időjárás. :)
  • johnnydirteen
    Az a baj hogy a radius a maxon van sőt a detail is. És ocsmány ahogy kinéz. Nem is az a bajom hogy a földön az autogen cuccok "elfogynak" hanem mögötte olyan a táj mint a sivatag pedig wisconsin felett vagyok. Lehetséges, hogy az alap fs scenery ennyire ronda? De majd lövök egy képet, hogy tiszta legyen mi a gondom :)
  • Papirzacsi
    "szerintem eléggé ritka hogy egy 96km-nél távolabbi felhőt láss... :)"

Ez csak repülési magasság kérdése.
  • Clidey
    A "Level of detail radius"-t tedd feljebb amennyire csak a géped bírja. Illetve még annyit tudsz tenni hogy a következő fülön (Weather) a "Cloud draw distance"-t is feljebb húzod - bár az nálam mindig a legalacsonyabb értéken van mert szerintem eléggé ritka hogy egy 96km-nél távolabbi felhőt láss... :)

Utoljára szerkesztette: Clidey, 2015.09.20. 11:30:08
  • szabeszka
    Hi!
    Magyar nyelvű utas-zsivajt ismertek? Hol lehet letölteni, és a FS Passnger X-en kívül van rá mód?
  • johnnydirteen
    Ahhoz hogy a táj messzebb is betöltődjön mit kell állitani? Mert már majdnem minden a toppon van de még mindíg csak nagyon közelre tölt be a táj messzebb csak a csupasz föld van. Egyenlőre csak az alap scenery van fent
    Utoljára szerkesztette: johnnydirteen, 2015.09.20. 04:00:32
  • degu61
    A real world weather része miért nem valós,látszólag letölti,de kint esik az eső az fsx-ben meg kék az ég.
  • Clidey
  • Hont
  • Hypo #31122
    hát igen kérem ez az igazi nem amikor a és most idézem Szalai Tibi barátomat és oktatómat " már a pöcsünkön is ipad van..."
  • Hypo #31121
    vicc....
  • JoopZzz

• JoopZzz
    #31112 Köszönöm a segítséget!Még egyenlőre,hót hü"j"e vagyok hozzá,de ha sikerül valami szép,jelezni fogom.:D Ac3d f10-es ablak azért az teljesen más..Na meg dolgozni is kell,azt nem mindig van időm..:(
  • Skinner_11
    Kis OFF

Végre valami igazi kokpitvidejó és nem csak a robotpilóta be, timelapse cucc

ON
  • Papirzacsi
    Rég efseztem már, de jobban tetszik a video jobb oldala. :-DDDD
  • Clidey
    Eddig meg sem fordult a fejemben hogy Win8.1-et rakjak fel, a Win10-et is itt kínálgatja nekem a tálcán folyton, de leixelem azt is. :)
  • Clidey
    Na jah, az ízlések meg a pofonok. :)
  • 2Pete
    Ez a Flyinside cucc tényleg zseniális!
  • Nyiri
    Nekem mióta win 8.1 van egy repülést nem tudtam befejezni :( PT 154 amit imádok folyton beszarik valami. Vagy valami DLL vagy GAU széthullik és crash. Windows 7-n ment :(
  • Skinner_11
    Ezzel nem értek egyet, én sűrűn használom, arra tökéletes hogy ne kelljen a 10 perces FS betöltésre várnom és gyorsan le tudjam csekkolni, hogy illeszkednek e rajta a dolgok. MCX mindenféle fost megjelenít a modell körül, és lassabb is. Mondjuk ki kell próbálni mindent és döntse el mindenki magának, én azt mondom :D
  • Clidey
    Ha az FSRepaint programra gondolsz azt szerintem sürgősen felejtsd el. Egyszer néztem - hát valami förmedvény, semmire se jó!
    A legegyszerűbb ha Fotosoppot használsz, a textúrák ellenőrzéséhez a modellen pedig MCX-et!
  • Clidey
    Hát most hogy mondod, megnéztem, nekem a v1.3 van fent. Elmentem a ofisül supporthoz, és látom hogy van már v1.4 is. Fura mert általában leszedem a frissítéseket amikor releasélják. Úgy látom ezúttal ez most elmaradt. Az FS9-hez leszedtem anno, FSX-P3D-hez elmaradt valamiért....
    Felrakom most ezt az 1.4-et és meglássuk...
    Mondjuk a release notesben mondják, hogy javítottak valami Crash to Desktop issues-t, de ezt a 2D panelhez írják, én meg soha nem használok 2D panelt. Na mindegy, teszek egy próbát azért.
    Köszi az ötletet!
  • JoopZzz
    Igen próbáltam,de látom a madár tükrözés,meg a motorburkolat felsőrésze sem jó!Kárvolt ezt még így.:(Fény viszonyokat próbálom belőni,aztán ez a low hatás az agyamra megy..Alighanem megnézem én ezt a repaint programot,hátha ragad valami.:D

• Skinner_11
    Lehet, hogy inkább azzal az Avroval van valami gebasz?

P3D Kombatibilis verzsön, patchelve, etc?
  • Clidey
    Attól tartok, nálam nem ilyen egyszerű a helyzet hogy csak letiltom az Aero-t... :( Mint említettem, az FSX alapból letiltja, mégis fatal errorozik. :(
  • Clidey
    Elhiszem, miért ne hinném. Csak sajna nálam nem ez van. :(
    Épp az imént próbáltam megint; Friday-ról átbonanzáztam Seattle-Tacomára, kb 25 perc, tök simán ment minden. Váltogattam a nézeteket, nézegettem jobbra-balra, tök fasza volt minden. Leszálltam Tacomán, átváltottam megint az RJ70-re, felprogiztam az FMC-t a visszaútra, kigurultam a 34R-re, felszálltam - és mikor kapcsolnám be a robotot, megint jött a fatal error. :( De legalább írná ez a szemét hogy mi a baja, hogy az ember legalább tudna valamerre tapogatózni, de az se...! Majd a MS értesít ha megtalálták a hibát. Barmok.
    Pedig alapból tetszene ez a P3D, sokkal szebb a default grafikája mint az FSX-nek, de így sajna szinte használhatatlan ez is. :(

• polluxware
    pedig érdemes, mert pár fps-t lehet nyerni vele.. példul a 8,8.1 es windózra én ezért nem álltam át mert a dwm.exe az asztal része és nem lehet letiltani.

van olyan aki azt mondja kell a vsync-hez... (én megvok nélküle)

services.msc-> asztali ablak kezelő ->(kézi) letilt-indít
  • polluxware
    most vagy elhiszed ,vagy nem.. de amióta megvettem az FSX Se-t, SOHA nem volt vele gondom

filództam egy darabig ,hogy alap scenery-n futtatom a p3d 2.5öt, de mire beállítottam volna a billentyűket dobot egy OOM-t...

francba az egésszel... marad a steames fösix

JA egy tipp! tudom új géped van, de hidd el a TÁP tud fura dologokat csinálni ha kiszáradnak a kémények

példa: minden szuperul futott a régi gépemen, kivéve egy dolgot! dos-ba való bootolásnál az optikai meghajtóhoz való nyúláskor kikapcsolt vagy újraindult a gép

minden más játék ami zabálja a wattokat, az ment... kivéve a dos, meg a 16bites optikai driver:)

főleg a nyári meleg után ha takarítja valaki a gépét és nem garis a táp, érdemes megnézni a kimeneti oldali kéményeket, nem-e durrantak e el suttyonban
  • Clidey
    Szép képek! Újratextúráztad a Gawront? :)
  • Clidey
    A legrégibb FSX ugye induláskor alapból kikapcsolja az Aero-t. Az FSX-SE és a P3D nem. Én pedig nem szoktam hozzányúlni - azon elgondolásból hogy talán voltak(?) olyan intelligensek a progamozók hogy ha a stuffjuk nem bírja az Aero-t akkor letiltatják...
    Szóval a kérdésedre válaszolva: nem, nem tiltogatok semmit. :)
  • Clidey
    Öbölre már csak ritkán járok - túl hideg a víz...
    Az utóbbi időben már én is az oroszok boltjába járok ha valamit ki akarok próbálni. Meg is vettem tőlük én is a 2.5-öt.
    Na, ez alá már tényleg nem raktam semmit, semmi cfg vagy ini buhera, csak a graf csúszkákat igazítottam be az ízlésemnek megfelelően. A beépített Carenado Bonanzával teszteltem vagy egy órát, minden hibátlan volt. Aztán gondoltam felrakom alá a QW BAe-146-ost. Kiraktam magam KSEA 16L-es várakozójára, gyorsan felprogramoztam az FMS-t, majd elstartoltam. Az uticél Friday Harbor - lett volna. Az első jobb forduló után emelkedőben 8000ft-re miután átadtam a kormányolást a robotnak, váltanék külső nézetre és már jött is a kedves üzi: Fatal error occured. Most már aztán tényleg a fasz kivan hogy egyik szimulátor sem fut megbízhatóan! Régebben is voltak azért ilyenek, de nem ilyen sűrűn...
    Már gondoltam hogy valamelyik hardverem fáradt el, de azt végül kizártam, lévén alig egy éves a cucc, soha nem volt óverklokkolva sem, na és a legnyomósabb érv: minden más program (GTA V, AF2, R6 Vegas, stb.) hibátlanul fut rajta órákon keresztül is akár max grafikával...
    Szóval most van az hogy a hócipő tele kezd lenni és abbahagyom ezt a k.rva szimulátorozást a csába.
  • johnnydirteen
    A 30 fps nekem is tökéletesen megfelelne. Szerintem ez lesz a megoldás csak i7-et rakatok bele remélem még az is dob rajta egy picikét
  • ToMy_
    A2A gépekkel, OrbX + REX adalékkal 1600x900-ban (azért ennyi, mert külső nagyobb monitorral használom) kellemesen folyamatos képet produkál.
    Nyilván az szubjektív, kinek mi a folyamatos (FPS huszároknak pl. a 60+ is kevés), nekem itt FSX-ben az általában meglévő és stabilnak nevezhető 30 fps bőven jó.
    Hozzátartozik az is, hogy nem nagyon tweak-eltem, mindösszesen az nVidia Inspectorban csináltam pár változtatást, úgyhogy szerintem ez a fentebb írt teljesítmény még javítható lenne, csak időhiány miatt egyelőre nem került rá sor.
    Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2015.09.14. 12:35:36
  • johnnydirteen
    Köszi

És esetedben mit jelent a jól elboldogul vele? :D
  • ToMy_
    Lenovo Y50-70 teszt
  • johnnydirteen
    Köszi így már eggyel közelebb vagyok
  • ToMy_
    Lenovo Y50-70. Nekem ilyen van, uHD kijelző, i5, GTX860, 8Gb összeállításban, és egész jól elboldogul az FSX-el. A proci esetében lehet kérni i7-el is akár.
  • JoopZzz
    Nekem olyan volt,és elég jól viselte a szerkesztő programokat,meg kettő szimulátor mellé.:D

• johnnydirteen
    Sajnos viszont csak laptop jöhet szóba