FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Hát nekem meg nem igazán klappol mostanában az FSX. Illetve egy dolgot már évek óta csinál (más, régebbi hardveremen is, meg a mostanin is), nevezetesen ezt a nem játszok-le-eksön-ripléjt-hanem-inkább-elhalálozok dolgot. Kezdtem már megszokni de néha azért bosszantó mikor egy-egy szépen kivitelezett eprocsot szerettem volna visszanézni.
A vicces az, hogy nem csak az FSX beépített ripléje produkálja ezt, hanem pl. az FSRecorder is. Szóval ezért is vagyok tanácstalan az ügyben továbbra is. És mint mondottam, ugyan ez a jelenség a régebbi hardveremen is már megvolt, pedig ott más proci, más memória, más alaplap, más vidkari, más vindóz, más lakás, más, város, más bolygó, más idő-tér-kontinuum... szóval, na. :(
Aztán az utóbbi időben elkezdte tarkítani az életem ez a ground texture feketedés, melyet végülis sikerült a segítségetekkel megoldani, ám örömöm nem tartott túl sokáig: jöttek újabb bosszantó dolgok. Az utóbbi időben néha előfordul hogy alt-ra nem jön elő a menü, ha átváltok ablakos módba ilyenkor, hátha akkor elő bírom csalogatni, akkor meg elhalálozik az FSX. Aztán van ám más is. Lerepülök egy rövidebb útvonalat (mondjuk LHBP-LHSM), végig kokpitben, majd mikor leszállás után meg akarom nézni a gépet kívülről, akkor egy pillanatra bevillan, majd eltűnik, és nem marad más látható része, csak az ablakok, néha kisebb alkatrészek (futómű, villogók, stb.). Hát fasza. Arra gyanaxom hogy itt a highmemfix, megy a texturemaxload kavarhat be esetleg...de ki tudja...
Megjegyzendő, hogy a win7 telepítésem se régi (nincs összeszemetelve minden f.szsággal), és az FSX alá sincs sok minden rakva, csak egy REX (ja hát igen, ez is bugzott mostanság ugye...), a LHSim repterek, egy FSUIPC, meg pár fizetős röpcsi. Szóval tökre nem vágom mi a szitu, pedig már láttam ezt-azt "pályafutásom" során...
Aztán pár napja felraktam az FSX-SE-t is, mert mondtátok az atomstabil. Na, első körben Friday Harbor sárkányozás fél óráig, ripléjek, külső nézet, miegymás, ment mint a karikacsapás. Ezen felbuzdulva alá raktam Ferihegyet, Sármelléket, meg egy nem túl bonyolultnak mondható Carenado C-172-est, szépen leröcögtem vele a Balcsipartjára, majd a leszállás utáni eksön ripléjkor ez is elszállt a p.csába. :)
Most ott tartok hogy lehet letúrom a 'csába az összes FS-t és felrakom a P3D 2.5-öt, hátha azzal még többet fogok szopni! Mert ki nem állhatom ha egy stuffal semmi baj sincs!
Na. Ennyi az utóbbi hetek-hónapok történései nálam. Okuljatok belőle! Tetrisezzetek inkább! :D