Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
sztem a legtutibb 2D panelos kis IFR short rút göbbzi....
mondjuk a standby engine instru-val így is látom amit kell, csak a hibaüzik, meg a kieg infók nem vannak :/
adott a DA Fokker (felment win7-re, kivéve a telepítő 99% lefagy)
ettől még elindul és fut is, de a jobb oldali MFD nem mutat semmit😞 próbáltam már a Fontokat telepítgetni, de nem segített...
valaki járt így, és tudott vele mit kezdeni? (PFD,ND,CDU mennek...)
nincs meg valakinek véletlenül az AVSIM ről letölthető FS9 hez készült "LOWS 2006, W.A.Mozart Airport, Salzburg" reptérnek egy FSX hez készült AFCAD fájlja ?
Azt olvastam, hogy a reptér működik FSX ben is amennyiben kivesszük a default épületeket. Ezt sajnos nem tudom, hogy hogyan kell, megpróbáltam, de nálam ugyan úgy bennmaradtak. <#nemtudom>#nemtudom>
Előre is köszönöm !
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Egy kis segítséget szeretnék kérni abban hogy beraktam egy festést és a gép ablakai feketék és mikor belépek a játékba akkor pedig nem lehet kilátni az ablakon nagy feketeség az egész. Erre mi a megoldás?
Előre is köszönöm!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
még nem szedtem le semmi addont, ingyenes repülőket merre találálok?
köszönöm!
!Forza Ferrari!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nemcsak az újság hasábjaiból kaptunk egy komplett oldalt, de a CD mellékleten is szerepel a Zlin! <#bee1>#bee1>

Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.04.13. 08:41:29
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Nyugodj békében!
szerk: ...ill. ne! Szárnyalj nyugalomban!
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.04.10. 09:43:22
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Tőle kaptam meg először a botot fent (jól le is cseszett, hogy kapkodok), nap végén egy csomót dumáltam vele. Borzalmas, alig tudom felfogni...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Eddig se volt sok bizodalmam ezekbe a Stingekbe-Starokba, most meg pláne...elgondolkodtatóan sok baleset volt vele itthon, köztük halálos is...
Mi történt???
Sajnos nekem meg nem adatott meg a repules iden kisgépen nem volt idom otthon max 1-2 napot vagyok. Orvosim is most jar le ugy hogy majustol orvosi es egy jo par 10 ora repkedes a terv, Aki esetleg akar egyet roppeni majd szoljon ) és ne aggodjon a pénz miatt.
De b737 valos szimbe nem is olyan rég voltam egy FO kepzes kozepebe csoppentem. Kar hogy csak Rating-el egy jo par szaz oraval lehet jonni😊) Bár a fopilotanak azert belottem az fsx et a laptopjan😊))))))
Ha végre sikerül leakadnom erről a vitorla őrületről, akkor folytatom a tervezett maradék két Zlin festést, csak egyszerűen annyira rá vagyok kattanva a vitorlára, hogy jajj... 😊 Végre rájöttem a technikára, hogy hogyan tudok jó magasra csőrölni (~400 méter, előtte jó ha megvolt a 230-250.), így már szabályos iskolaköröket tudok repülni és nem kell hanyatt-homlok rohanni a negyedik fordulóra, mert széles körön is simán megvan a 90 méter a negyedikben. Amíg nem jöttem rá, jó ha volt 40-50 méter, de az is csak épp a küszöb előtt. Sőt, így már el is tudok kapaszkodni csőrlésből és nem kell mindig vontatni, ha termikelni akarok. 😊
4100 méter lett a rekord kb. ~400 méteres csőrlésből. Ja, és Blanik-al, nem motorized glider-el. 😄DD
De most ez az ASK megen új löketet adott... Már csak a C4-es számítógépet kellene megtanulni, mert elsőre full kínai nekem, de sebaj, jó lesz. 😊
Balázs oldalán érdemes mindig körülnézni. Mondjuk ASK 21 ügyben sajna csak egy külföldi gép van. Viszont ha beírod a google keresőbe, hogy lajstromlista, akkor a NKH oldaláról le tudod tölteni a hazai gépparkot tartalmazó listát. Hasznos infó. Persze a benne lévő gépek nagy része már nem repül, mert lejárt a légi alkalmassági stb. valamelyik repülőtéren porosodnak egy hangár mélyén, vagy eszi őket a "rozsda"..
Utoljára szerkesztette: CptSAB, 2015.04.08. 16:32:33

Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.04.08. 08:54:19
Nem tudja valaki, hogy itthon, magyar lajstrom alatt repül ilyen masina? Csinálnék rája egy festést, de fiktívet nem akarok, de lehet az lesz a vége. 😊
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.04.07. 19:57:47
Remélem hétvégére nem lesz ennyire nyomi szeles az idő, mert az egy dolog, hogy nehezebb repülni, de a földön is butára fagy az emberfia. 😊
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.04.07. 09:45:51
Am itt se jobb a helyzet (kelet) 3 hete olyan szél van hogy elviselhetetlen
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.07. 09:36:14
Én voltam hétvégén repülni, ugyanis szombaton kezdődött a vitorlázó gyakorlati képzésem. 😊
Eszméletlen jó, de rá kellett gyünnöm, hogy ez ám egy részről kemény fizikai munka is, mert reppenések között (ami még csak 4 perces iskolakörökre korlátozódik) is pörögni köll, hogy a többi gépet kiszolgáljuk. Béna módon vasárnap meghúztam a derekamat a Góbé visszacipelése közben, mert hátszélben képtelenek voltak rövidre szállni. 😄
Vasárnap a szél cseszekedett velünk, kétszer is át kellett költözni a pálya egyik végéből a másikba, oszt' mégis hátszelünk lett. 😊
Szóval állat dolog nagyon, csak az elején valahogy sehogy sem tudtam rendesen eltalálni a kormánykitérítések finomságát és össze-vissza táncolt a masina, tisztára szégyelltem magam, de később azért javult. A kezdetleges forduló már egészen jól ment, bár kissé túlgyorsítottam a masinát, de észrevettem. 😊
Szóval óriási élmény, alig várom már, hogy szombaton is menjünk ismét, remélem a szél nem fog ennyire szórakozni velünk. 😊
Mindenesetre óriási élmény... 😄
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.04.07. 09:02:51
Sajnos Hypo is csak hébe hóba ugrik be, Alert is rég járt már itt! Tibcsitől is várnánk a hétvégi összefoglalókat az aktuális repülésekről.
Mondhatni, hogy infószomjazunk...<#wave>#wave>
http://goo.gl/gd6Zi5

Most kezdek el játszani az fsx-el évek óta újra. Lenne egy pár kérdésem. Én az alapjátékkal játszottam régebben. Olvasgattam erre arra néztem youtube videókat és kérdezném, hogy ha élethűbbre akarok egy repteret ahhoz scenery-t kell az adott reptérre letölteni? Vagy vannak komplett csomagok amiben a repterek és az országok is benne vannak, hogy pl élethűbb legyen a felszín is repülés közben? A másik, hogy checklistet ti, hogy csináltok van valami interaktív app erre amit le lehetne tölteni fsx-hez? A harmadik dolog, hogy most veszek gépet 8magos procival 3Gb videókártyával és 8Gb rammal ezen megfelelően futna az fsx? Tudom ez add-on függő de hátha valamelyik guru mond rá valamit 😄 Igazából nem akarok full hd-ben játszani csak szeretném ha némileg jól nézne ki a játék kb mint ebben a videóban https://www.youtube.com/watch?v=YEWhB0xS-os
Köszönöm a segítséget és gyxanítom lesz még kérdésem :S