• polluxware
    Pár sort írnák a P3D 2.5-ről, hátha valaki filódzik rajta úgy ,mint azt én tettem..

Ami miatt érdekelt:
    1.

ezen a videón nagyon megtetszett a fény és árnyák effekt
    2.P3d 1.4 végtelenül lecsupaszított kompakt menüi

teszt alany egy prof. plus verzió volt (2.5.12946.0)

telepítés, beállítás pikk-pakk módon történt (nvidia ins-el bűgyüzni kellett egy picit az SGSSx4 élsimítás miatt ,de az is jó lett)
    videó:

maga a túning része a p3d.cfg-ben "szinte" felesleges is volt. még1+

fsuipc4 is felment (ebből egy régebbit választottam, mert a legújabban blacklisztes lett a régi jól bevált kódom:)

ami miatt az egész-> A2A p3d gépek

C172 install+patch, nézem a göbbzit, nagyon szép a HDR effekt-el

és itt jön a gond... ami miatt már majdnem töröltem is volna a Steam-es fsx-et..

a HDR csodálatos csak éppen vagy ezt választom, vagy a szenery-t, és vagy egy 15perc után a fejfájást a szemem miatt.. a lényeg ugyanis az ,hogy nagyon reális az effekt, de amilyen fps zabber kb. ugyanolyan idegesítő is bizonyos napszakokban.. ahogy mozdítja az ember a fejét úgy megy el a fókusz.. (húúzzza az ember szemét)

mondanom sem kell ,hogy itt normál autogen, meg scenery-ről beszélünk

csak hogy a különbséget érzékeltessem, fsx SE alatt (+dx10fixer) HDR+self shadow :on A2A Comanche, Tongass x (PASI), extreme scenery, very dense autogen, dúrva felhőzet és csodálatosan megy... ja és nem húzza a szemem a HDR!

egyébként gyors a betöltés, meg hasonszőrű beállítások esetén ugyanolyan szmútos mint az fsx, sőt ha 24fps-re beraktam akkor az meg se mozdult.. nincs ugrálás mint fsx alatt (19-27-29)

biztos szép, biztos jó, de kezdem azt érezni hogy az egyre újabb és realisztikusabb grafikai megoldások, már nem ilyen "tompuló" szemű emberkének való mint én... másrészről SZTEM egy ponton túl káros is

ha valaki napot akar látni menjen ki az utcára;) monitor képén koncentrálva ,műszereket tekergetve... "nem kényelmes"

lehet hogy nagyon rossz időpont volt beállítva, vagy rossz szögből néztem a gépet...

ha meg kikapcsolom! akkor meg ugyanott vagyok ahol az fsx-el látványilag hdr nélkül...