FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Srácok help me, pls! :(
Történt, hogy egy este még kifogástalanul működő windóz reggelre megadta magát, és nem bírtam meggyógyítani. Így maradt a komplett reinstall...
Szépen felraktam minden stuffot, majd jött az FSX és a REX.
Itt is szépen beállítgattam mindent ahogy szoktam, aztán mikor indítanám a repülést, ez a kép fogad:
Na mondom ez meg WTF?! Nosza, gugli elő, bújom a fórumokat, topikokat. Mindenhol egyetlen megoldást javasolnak: teljes hozzáférést biztosítani, és rendszergazdai jogokkal futtatni mindent. Nos, én ezt reményeim szerint meg is tettem; az FSX is meg a REX is így fut, minden fájl és mappa írható-olvasható, mégis ezt a hibaüzit dobálja ez a szemétláda...nem képes betölteni a REX időjárást... Ha legalább tudnám hogy milyen nevű fájllal van problémája talán tovább tudnék hibakeresni, de így most jelen pillanatban lövésem sincs mihez nyúljak...
Kezd elegem lenni belőle, hogy ez a rohadék windóz minden egyes reinstall után máshogy és máshogy működik... :(
Esetleg valamelyikőtök belefutott már hasonló problémába? És ha igen, hogy sikerült megoldania? Help me pls!! :(