Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok locsolót! :-D
Jogos! Nem is értem egy 2 kiegért hogy mernek pénzt kérni!
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
FS2004-hez nem mi, hanem a cseh Milan Lisner készítette el a Z-142-t, én csak a motorhangot adtam neki oda hozzá melyet Ő örömmel elfogadott, én pedig csak magyar vonatkozású repaintokat készítettem hozzá. A Z-43 viszont eredeti FS2004 fejlesztés tőlünk, mindenféle FSX portolás nem a mi hivatalos munkánk, ergo nem is biztos hogy hibátlanul működik (én magam sosem próbáltam). Az FSX Z-142 pedig a mi munkánk, Milan Lisnernek semmi köze hozzá. Mondhatnám sajnos, hisz Milan egy nagyon tehetséges és ügyes designer volt - de sajnos már évek óta abbahagyta a szimulátorozást és az arra való fejlesztéseket. 😞
Na remélem mostmár átláttok az üvegen és kiisszátok a vizet a pohárból! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ezzel kapcsolódom az alább említett témához is. A magyar cuccokra vevő leszek azért.
Egyébként nekem 30-ra van belőve a limit és bár igazad van, a 60-hoz képest tényleg erősen érezhető a különbség, de én ezt a kompromisszumot elfogadom, abszolút játszható,m élvezhető. VFR-ben nincsen limitálva nálam, 60-ig mehet és tényleg sokkal szmútabb, de nálam a 30 IFR-ben teljesen elfogadható.
És most kapaszkodj meg, a 9-et végig 22-es limiten játszottam és nem volt soha gondom vele. 😊
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.04.04. 22:11:29
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Nekem is kicsi a gépem és 30 FPS alatt már darabos, még az FS9 is!
Nem lehet össze hasonlítani a 25-30FPS-t a 60-80-nal! (Szerintem)
De úgy is mindjárt jön Fatal és megmondja a tutit! <#wave>#wave>
(Nem is értem, mostanság miért nem jár ide...)<#wow2>#wow2>
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.04.04. 21:58:55
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Én tolom elég rendesen, egy valag komolyabb addonnal és még csak közel sincsen annyi baj vele, mint amiket itt felsoroltok.
Hogy PDMG+AS Frankfurt diavetítés AI traffic-al? Hát persze, de kell kompromisszum. Mindemellet egy jól beállított X simán hoz játszható tempót még komoly addonnal is IFR-ben. VFR-ben meg ugyi nincsen párja. És nekem gyenge gépem van hozzá!!!
Utoljára szerkesztette: Swy00, 2015.04.04. 20:50:05
Ha 737 helyett (iFly) valami más komolyabb airlinert akarsz repülni akkor kb. 747, MD-11-n (PMDG) kívül nincs sok variációs lehetőséged.
Kettő: hogy jó ha havonta kijön egy normális scenery 9 alá, az már egyenesen áldás ha AES-t is támogat, mert ugye nincs GSX ami szinte bármelyik reptérrel működésre bírható.
A legtöbb Aerosoft meg pl. UK2000 repteret meg azóta 8x átalakították/bővítették valóságban...
De hát vagy ez van, vagy a diavetítés... <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Skinner_11, 2015.04.04. 20:15:12
Sokan róváznak, hogy kicsi a hardverük és akadozik rajt az FSX - FSX-SE!
Akkor miért nem használják a fasza kis bevált FS9-t???
Én a mai napig repülöm, mert közel azt ki lehet hozni belőle féllábon, mint több hónapi szenvedéssel az FSX ből!
Hmmmm. Megyek is és repülök egy jó kis LHBP- LOWW-t!Úgyis nem repültem már azt az útvonalat vagy 3-4 napja...<#eplus2>#eplus2>
Kivágnak egy fát ott Győr környékén, már talán azt is észre veszem...<#pias>#pias><#mf2>#mf2>
A 3-4 topicot ajánlom figyelmedbe, ha van kedved olvasgatni. Szó van az áprilisban megjelenő bétaról és az idióta verifying processről! Van minden talán még anyázás is <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.04. 18:41:11
Erősen gondolkozom, hogy megveszem az fsx steam verzióját innen, azonban egy mondat aggaszt a leírásban, ezért fordulok hozzátok. A következőt olvastam a leírásban: "however due to the wide range of add-on products available for MSFSX, we cannot guarantee that your existing content will work with Microsoft Flight Simulator X Steam Edition. "
Tehát lehetséges volna, hogy ha megveszem, az Ezdok kamerától, vagy egy kiegészítő pakktól kell majd elbúcsúznom? Azért is lenne ez fontos, mert tervezem a jövőben, hogy vásárolok Add-ont, de ha nem lehetek majd biztos a kompatibilitásban, nem szívesen fogok vásárolni azért, hogy aztán ne tudjam használni, mert a steam verzióval nem kompatibilis. Persze meg lehet venni dobozosan is, de itt fejlesztéseket, és rendszerkövetelményi javításokat végeztek, ami talán pont jó lenne a jelenlegi gyengus hardwaremnek. A válaszokat előre is köszönöm!
Basszus... köszönöm, így már látszik minden madárka <#eljen>#eljen>
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
www.smart-bus.hu
Az nem lehet, hogy azért nem jelennek meg az FS9 modellek mert az árnyékokat bekapcsolva felejtetted?
Utoljára szerkesztette: Skinner_11, 2015.04.04. 10:09:31
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2015.04.04. 01:44:47
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2015.04.04. 01:37:23

Szerettem volna letölteni az ICE AI -t de látom, hogy most épp nem elérhető. Így tőletek kérdezném meg, hogy az FSX es verzióban a gépek rendesen FSX hez készült .DDS verzióval vannak megcsinálva (pl. FAI😎 vagy van köztük FS9 es .BMP -s is (pl. AIA, DJC) vagy esetleg ezek át lettek konvertálva FSX essé ?
Azért lenne fontos tudnom, mert vPilot ban egyes reptereken nem hajlandó felismeri a régi FS9 gépeket.
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Új vagyok a fórumon. Segítségeteket szeretném kérni az alábbiakhoz:
Ha lenne Budapesten egy vállalkozó szellemű fórumtag, aki megfelelő díjazás ellenében természetesen, de összerakna nekem egy FSX használatára alkalmas gépet, telepítené a szükséges programokat (FSX + addons).
Kisgépes tanfolyamra járok. Gyakorolni szeretnék.
Előre is köszönöm.
Dantes (Budapest XVII.ker.)
Egyébként Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy vaprósz : az FS Globál Weather áttért egy új szerverre vagy mi van vele, mert nekem a 9 alatthibaüzit ad? Tud valaki valamit?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Bocs.... befejeztem...
Nagy fiú már Ő is Te is, el tudjátok dönteni ezt szerintem nélkülem is...
De akkor most ezt a témát itt zárjuk le ha kérhetem.
____________________________________________________________________________________________________________________
akkor helyesbítek
az LHSim cuccok kivételével virágboltiak
,és ezt nem azért ,hogy kekeckedjek de az ORBX Global és hozzátartozók ... <#integet2>#integet2>
itt a házigazda is a virágboltba küld vásárolni és senki nem kér tőled semmit számon <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.04.02. 19:49:23
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Megszoktam hogy mindig mindenhol annak adnak igazat akinek nagyobb a szája. Nem is értem miért kér számon!!
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.02. 19:42:43
Én a magam részéről csatlakozom Hont véleményéhez; a magyar fejlesztők dolgait illik nem varezban tulajdonolni, mert egyrészt minőségi termékek másrészt a hasonló kiadók áraihoz képest azok töredékébe kerülnek. Szerintem nem jelenthet gondot összespórolni rá a pénzt egy mai átlagos tanulónak sem. De nem akarok álszent lenni hisz nekem ugye ingyé' van meg az összes, de ha nem így lenne természetesen megvettem volna őket mind egy szálig.
A többi kiadó cuccával már nem vagyok én sem ilyen kegyes, hisz engem sem szponzorál az OTP mint ahogy itt szerintem egyikőnket sem; ha van valami akció náluk 2-3ezer pénzért karácsonykor vagy máskor, akkor megveszem legálba, de amúgy én is a net sötét oldalára járok bevásárolni. <#hehe>#hehe>
Mentségemre szóljon hogy ezeket a cuccokat legtöbbször csak egy megtekintés erejéig installom fel utána mennek a kukába mert nem vagyok egy megrögzött gyűjtögető, feleslegesen meg ne foglalják a helyet. Egy kezemen meg tudom számolni hány varez gépet használok rendszeresen. Sceneryk esetében is nagyon válogatós vagyok, abból sincs 5-6-nál több, mert minek. Amennyi időm van repkedni bőségesen elegendőek, sőt.
Na. Ennyit akartam. Ámen. <#nyes>#nyes>
Nincs közöttünk olyan, akinek ne lenne valami virágbolti kiegészítő!
Azt gondolom erről, hogy ami jó, azt előbb utóbb úgy is megvesszük!
Az LHSim és a honi készítők kiegészítőit, meg főleg meg kell venni!
Ha nem támogatjuk Őket, akkor lehúzhatjuk a rolót, mert nem lesz új addon.
4 képből is lehet látni hogy te ezt nem vetted és csak magadat vered át te kis mamlasz ... <#integet2>#integet2>
magyarországon még a rendőrt is láttam hasist venni
és az ncore is tele van büdös lábú rendőrökkel
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.04.02. 19:00:30
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !