FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Na most jól kibaxtatok velem ezzel a komanccsal...! :D
A kedvetekért letöltöttem és felraktam - habár a legcsekélyebb szándékomban sem volt amúgy kipróbálni ezt a cuccot mert tökre nem érdekel. Erre mit látok? Semmit. Sehol G-ARYV festés sehol 89MB-os dds. Nosza, letöltöttem a ofisül repaint kitet is, azt is simán nyitja a fotosop (mondjuk épp ezért nem is értem mit erőlködtök mindenféle dds-ek megnyitogatásán...) de abba se volt G-ARYV. Nosza gugli elő, rögtön meg is lett az avsimen. Letöltöttem. Na abba már tényleg van 89 megás dds, de nem tudom mivel állították elő de hogy kurvára elbaszta aki csinálta az tuti! Ha normálisan konvertálta volna 16 megásnak kellene lennie úgy mint a többi textúrának. A festés is tök szemcsés - hányadék az egész; mintha a rendes alap textúrára egy 8bites festést tett volna rá, emiatt ronda mint a bűn. Szóval egy idióta volt aki csinálta.
De a lényeg: ettől függetlenül simán nyitja a Xnview meg a DXTbmp is. Fotosoppal nem próbáltam mert egyrészt nem használom dds konvizásra ezért a plugin sincs alatta másrészt ez a plugin eléggé régi nem is frissítik ergo néha előfordul hogy bizonyos dds-eket nem tud megnyitni, vagy hibásan nyit meg, vagy épp psd-t nem konviz rendesen dds-é. Szóval én hanyagolom a használatát. Én a originál psd fájlt konvizom dos parancssorból imagetool-lal dds-é. Az a tuti.
Ui: gondolkozzatok mivel engeszteltek ki!!!!! :P :D