FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Tegnap este végre sikerült megcsinálni a nemrégiben megrepült magyar rekord távját.
LHBC - Pásztó - Mátészalka - LHBC
Harmadszorra sikerült is, mert elsőre a Márta után sikerült terepezni, másodikra még a Mátrát sem sikerült elérni, Szolnok mellett már el is fogyott az emelés. :) Szinte semmi termik nem volt.
De most... :) LHBC fölött már sikerült is jó termikkel "eltekerni" (
) és olyan termikes idő volt, hogy szinte keresni sem kellett, haladhattam egyenesen, alig kellett tekeregni, emelt folyamatosan. Csak a szél volt elég erős, folyamatosan korrigálni kellett az irányt. 4000 méterig volt erős emelésem, onnan feljebb már nemigen tudtam menni, de ezt szinte végig tudtam tartani +/-500 méteres változásokkal. Jó kis túra volt, laza négy és fél óra alatt sikerült abszolválni. :) Kellemesen fárasztó volt, mert nem úgy ment ám az a 4,5 óra, hogy rányomtam a robotot, oszt tette a dolgát, hanem folyamatosan "dolgozni" kellett, mert mint fentebb írtam 20+-os szél volt, elég hamar el tudott fújni az iránytól. :)
Köszönöm CptSAB mesternek az LHBC sceneryt! :)
Alább a képek a túráról.
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.05.21. 10:55:33