• Clidey
    Na hát igen, ízlések meg a pofonok. :)
    A történethet annyi mindenképp hozzátartozik, hogy én szigorúan az FSX default termikképzéséről és az abban történő vitorlázásról formáltam véleményt, az ilyen spékelős nyalánkságokat sosem próbáltam. Márpedig arra igaz minden amit írtam. :)
    Amúgy sem vagyok valami nagy vitorlázós, de ha régebben ingerenciám támadt rá akkor ott volt a Condor. Szóval ebből kifolyólag számomra eléggé indifferens dolog ezek a motornélküli dolgok. :) Ezek az ASK-s meg Blanikos dolgok is max egy kipróbálás erejéig érdekelnének utána úgyis letúrás áldozatául esnének. :D

Hja, mégvalami. Azt írod: " Igazi gépen a kormányokat nem hozza vissza középállásba semmi." Ejjj...hogy vizsgáztál le aerodinamikából? Hát már hogy ne tenné vissza középállásba a kormányokat valami? Úgy hívják: (menet)szellő! :D

A másik dolog, azt írod: "sim-ben is jelentős kölünbség van, nagyon szépen lehet csúszásmentesen vezetni, ahogy az életben." Hát akkor Te bizony egy varázsló vagy, mert én még szerény szimulátoros pályafutásom alatt nem akadtam össze olyan géppel (legyen az akár freeváre akár háj-end péjváre) ami csúszásmentesen (golyó középen) fordult volna; nálam az összes gép úgy viselkedik hogy ha elkezd csúszni, rálépek a golyóra erre mégjobban elkezd csúszni, kifelé a fordulóból. A végén a golyó koppig végállásban meg az oldalkormány is... Szóval forcsa nekem amit írsz de akkor biztos úgy van. :)

Szumma-szummárum, kívánok Néked sok jó repülést, és ugyanannyi leszállást mint felszállást! :D Azért majd egyszer csak összeakadunk valamely sorakozónál... ;)