FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Igen, én is használom Piper vitorláit, az IS-t is, de azok közül a Ka6 a kedvencem, azt próbáld esetleg ki, ha van rá még érkezésed, nagyon kellemes kis masinéria. De való igaz, számottevő a különbség a fizetősek javára.
Ha pedig úgy döntesz, hogy beruházol az ASK-ra, csak ajánlani tudom. Egy csöpp bajom van vele, hogy nincsenek úgymond extrák benne, se beépített navi, csak a helye, se bármilyen payload ablak, az emberek nem szállnak ki belőle, nincs ponyva, ilyenek, csak a C4 -es számítógép. Ezek kicsit hiányoznak, bírom ezeket a hangulatjavító extrákat.
Ill. egy dolog, ami kicsit furcsa, hogy ha full féklapot nyitsz, akkor amutómatice lesz kerékféked is. Olvastam Joaquim írta, hogy az eredetiben is ilyen. Gondolom azért, mert nincs orrabukás veszélye, mert ez a masina alapértelmezetten főfutó majd orrfutóra érkezik.
Viszont a hangok, a fizikája, a kialakítása maximálisan igényes, a szárnyak hajlása meg szerintem egyenesen zseniálisan lett megoldva.
Én leszedtem már virágboltból előtte, de meg kellett venni, mert annyira élvezet vele repülni, szóval ajánlom nagyon.