• berczy #30435
    Köszönöm, nagyon hasznos kis oldal, meg is leltem a gépet. De így nem jó, hogy nem magyar lajstrom. Na mindegy, lehet csinálok egy fiktívet, bár az már némi kreativitást is igényelne. :)))

Ha végre sikerül leakadnom erről a vitorla őrületről, akkor folytatom a tervezett maradék két Zlin festést, csak egyszerűen annyira rá vagyok kattanva a vitorlára, hogy jajj... :) Végre rájöttem a technikára, hogy hogyan tudok jó magasra csőrölni (~400 méter, előtte jó ha megvolt a 230-250.), így már szabályos iskolaköröket tudok repülni és nem kell hanyatt-homlok rohanni a negyedik fordulóra, mert széles körön is simán megvan a 90 méter a negyedikben. Amíg nem jöttem rá, jó ha volt 40-50 méter, de az is csak épp a küszöb előtt. Sőt, így már el is tudok kapaszkodni csőrlésből és nem kell mindig vontatni, ha termikelni akarok. :)
    4100 méter lett a rekord kb. ~400 méteres csőrlésből. Ja, és Blanik-al, nem motorized glider-el. :DDD
    De most ez az ASK megen új löketet adott... Már csak a C4-es számítógépet kellene megtanulni, mert elsőre full kínai nekem, de sebaj, jó lesz. :)