• berczy #30426
    Höhö, akkor egy kis beszámoló... :D
    Én voltam hétvégén repülni, ugyanis szombaton kezdődött a vitorlázó gyakorlati képzésem. :)
    Eszméletlen jó, de rá kellett gyünnöm, hogy ez ám egy részről kemény fizikai munka is, mert reppenések között (ami még csak 4 perces iskolakörökre korlátozódik) is pörögni köll, hogy a többi gépet kiszolgáljuk. Béna módon vasárnap meghúztam a derekamat a Góbé visszacipelése közben, mert hátszélben képtelenek voltak rövidre szállni. :D
    Vasárnap a szél cseszekedett velünk, kétszer is át kellett költözni a pálya egyik végéből a másikba, oszt' mégis hátszelünk lett. :)
    Szóval állat dolog nagyon, csak az elején valahogy sehogy sem tudtam rendesen eltalálni a kormánykitérítések finomságát és össze-vissza táncolt a masina, tisztára szégyelltem magam, de később azért javult. A kezdetleges forduló már egészen jól ment, bár kissé túlgyorsítottam a masinát, de észrevettem. :)
    Szóval óriási élmény, alig várom már, hogy szombaton is menjünk ismét, remélem a szél nem fog ennyire szórakozni velünk. :)
    Mindenesetre óriási élmény... :D
    Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.04.07. 09:02:51