• Clidey
    Szerintem kár ezen besértődnöd, itt egyikőnk se szent...
    Én a magam részéről csatlakozom Hont véleményéhez; a magyar fejlesztők dolgait illik nem varezban tulajdonolni, mert egyrészt minőségi termékek másrészt a hasonló kiadók áraihoz képest azok töredékébe kerülnek. Szerintem nem jelenthet gondot összespórolni rá a pénzt egy mai átlagos tanulónak sem. De nem akarok álszent lenni hisz nekem ugye ingyé' van meg az összes, de ha nem így lenne természetesen megvettem volna őket mind egy szálig.
    A többi kiadó cuccával már nem vagyok én sem ilyen kegyes, hisz engem sem szponzorál az OTP mint ahogy itt szerintem egyikőnket sem; ha van valami akció náluk 2-3ezer pénzért karácsonykor vagy máskor, akkor megveszem legálba, de amúgy én is a net sötét oldalára járok bevásárolni.
    Mentségemre szóljon hogy ezeket a cuccokat legtöbbször csak egy megtekintés erejéig installom fel utána mennek a kukába mert nem vagyok egy megrögzött gyűjtögető, feleslegesen meg ne foglalják a helyet. Egy kezemen meg tudom számolni hány varez gépet használok rendszeresen. Sceneryk esetében is nagyon válogatós vagyok, abból sincs 5-6-nál több, mert minek. Amennyi időm van repkedni bőségesen elegendőek, sőt.
    Na. Ennyit akartam. Ámen.