33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Swy00 #30401 Sziasztok!
Erősen gondolkozom, hogy megveszem az fsx steam verzióját innen, azonban egy mondat aggaszt a leírásban, ezért fordulok hozzátok. A következőt olvastam a leírásban: "however due to the wide range of add-on products available for MSFSX, we cannot guarantee that your existing content will work with Microsoft Flight Simulator X Steam Edition. "
Tehát lehetséges volna, hogy ha megveszem, az Ezdok kamerától, vagy egy kiegészítő pakktól kell majd elbúcsúznom? Azért is lenne ez fontos, mert tervezem a jövőben, hogy vásárolok Add-ont, de ha nem lehetek majd biztos a kompatibilitásban, nem szívesen fogok vásárolni azért, hogy aztán ne tudjam használni, mert a steam verzióval nem kompatibilis. Persze meg lehet venni dobozosan is, de itt fejlesztéseket, és rendszerkövetelményi javításokat végeztek, ami talán pont jó lenne a jelenlegi gyengus hardwaremnek. A válaszokat előre is köszönöm!
-
Rodman6 #30400 Olyan módszer nincs hogy a felhők (cumulus) éjszaka ne legyenek túl világosak hanem inkább sötétkékek? A folyókat, vizeket már sikerült rendre utasítanom, de a felhőket még nem. -
#30399 És igen :D
Basszus... köszönöm, így már látszik minden madárka -
Solt #30398 Ha jól tudom szoktatok tőlük vásárolgatni, úgyhogy tanulságképpen ide is beteszem. -
#30397 Szia, nem vagyok benne biztos, de ha már ennyit fényezik magukat gondolom átkonvertálták a texteket.
Az nem lehet, hogy azért nem jelennek meg az FS9 modellek mert az árnyékokat bekapcsolva felejtetted?
Utoljára szerkesztette: Skinner_11, 2015.04.04. 10:09:31 -
saca79 #30396 Én a REX4 Texture Direkt-ről beszélek. Nem vitatom h az essentials is ugyanolyan jo mint a többi LW addon. Kinek mi jön be en is kiprobaltam sokat.Egyebkent ha valaki nem akar bíbelődni beallitgatni mindig az akt. időjárást akkor Open Clouds. Csak el kell inditani es mindig betőlti a pozícióhoz megfelelő időjárás adatokat amit fent "zöld sávban" le i tudsz olvasni. Minimalistaknak tökéletes! -
Rodman6 #30395 Igen, mivel arra lett kitalálva. Máskülönben miért töltögetné le az aktuális időjárási adatokat? Viccből? :D Tegnapelőtti szeles időkben kifejezetten tetszett a RexWx, csak úgy dobálta a szél az Airbust :D
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2015.04.04. 01:44:47 -
Rodman6 #30394 Ez fatális tévedés, mert a REX Essentials+ tartalmazza a Weather Engine-t (RexWX) is, ami a legjobb valós időjárás amit eddig láttam. A többi csak telebassza cirrus-okkal az égboltot, holott olyat csak este és reggel látni igaziból. Az más kérdés kinek mi jön be, de nekem eddig ez adta vissza a valóságos viszonyokat. Pedig próbáltam az összes többit is, az Opus-tól kezdve az ActiveSkies-en át. Az Opus sem rossz, de tényleg túlzásba viszi a cirrus felhőket, a beborult egek sem az igaziak.
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2015.04.04. 01:37:23 -
saca79 #30393 Daszíiip az a torony..
-
#30392 Sziasztok !
Szerettem volna letölteni az ICE AI -t de látom, hogy most épp nem elérhető. Így tőletek kérdezném meg, hogy az FSX es verzióban a gépek rendesen FSX hez készült .DDS verzióval vannak megcsinálva (pl. FAIB) vagy van köztük FS9 es .BMP -s is (pl. AIA, DJC) vagy esetleg ezek át lettek konvertálva FSX essé ?
Azért lenne fontos tudnom, mert vPilot ban egyes reptereken nem hajlandó felismeri a régi FS9 gépeket. -
saca79 #30391 ha már lájv vedör..akkor FSX ben a cloud coverage-t lehúzhatom nullára mikor külső weather enginet használok ? Opus FSI vel próbáltam azzal nekem ha teljesen lent van a csúszka akkor is telerakja összefüggő felhőzettel. .. -
#30390 Köszi még egyszer! Szerintem a legjobb időjárásmotor, nagyon sajnáltam amikor bekampecolt de most jó lett. Talán bekapcsolva hagytam a frissítést és valamit felülírt. Újkora óta megy az 9-es, de még mindig tud meglepit okozni. Most pár napja azt kezdte, hogy minden indulásnál újra generálja a sceneryket aztán szépen fut, úgyhogy így marad. -
#30389 Pü ment... -
#30388 Örülök, hogy megoldódott, jó repülést! -
Dantes74 #30387 Sziasztok!
Új vagyok a fórumon. Segítségeteket szeretném kérni az alábbiakhoz:
Ha lenne Budapesten egy vállalkozó szellemű fórumtag, aki megfelelő díjazás ellenében természetesen, de összerakna nekem egy FSX használatára alkalmas gépet, telepítené a szükséges programokat (FSX + addons).
Kisgépes tanfolyamra járok. Gyakorolni szeretnék.
Előre is köszönöm.
Dantes (Budapest XVII.ker.) -
#30386 Most letöltöttem az általad írt verziót az előzőt töröltem újratelepítettem és most csodák csodájára elindult. Köszönöm, több havi kihagyás után újra műkszik. Talán a frissítésnél cseszhettem el valamit. -
#30385 Nekem 1.7 build #27 van és 9 alatt semmi baja. Pontosan milyen hibaüzeneteket dobál? -
#30384 Biztos mindenkit megharapott a hüjenyuszi....vagy az előlocsolás teszi... .
Egyébként Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy vaprósz : az FS Globál Weather áttért egy új szerverre vagy mi van vele, mert nekem a 9 alatthibaüzit ad? Tud valaki valamit? -
#30383 Mindenki így hó elején menstruál...? -
#30382 Annak úgy semmi értelme hogy v v a r e z! -
#30381 A warez dupla V! -
saca79 #30380 Nincs mit! Lehet picit csípi az fps-t ez a fajta ENB de szerintem nem vészes egyáltalán. Én is örülök az LHBP-nek, erős felindulásból fel is raktam még LHSM-LHPP ket is és szerintem valamelyik nap körbe repkedem kis hazánkat, szigorúan VFR -
petrol #30379 Saca! Köszönöm az ENB-t. Örülök hogy neked is megy hiba nélkül már az LHBP. Még jó hogy a "virágbolt" fórumán rövid időn belül megoldották a problémát és kaptunk egy új, jól működő dll-t. Persze várhattam volna heteket hónapokat más megoldásra, addig meg repülhettem volna épületek nélküli kedvenc repteremről... Hát nekem megérte az a nem egész 6 ezer forintot a legális verzió. Persze azért a pénzért vehettem volna pl. pár liter benzint vagy pár mozijegyet vagy pár doboz cigit. Még jó hogy nem dohányzom...
Bocs.... befejeztem... -
#30378 Bocs, én nem küldök senkit sehova... Én csak a magam, valamint a saját nevemben nyilatkoztam.
Nagy fiú már Ő is Te is, el tudjátok dönteni ezt szerintem nélkülem is...
De akkor most ezt a témát itt zárjuk le ha kérhetem.
____________________________________________________________________________________________________________________ -
#30377 igazad van nem mind az LHSim cuccokat nem vettem észre
akkor helyesbítek
az LHSim cuccok kivételével virágboltiak
,és ezt nem azért ,hogy kekeckedjek de az ORBX Global és hozzátartozók ...
itt a házigazda is a virágboltba küld vásárolni és senki nem kér tőled semmit számon
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.04.02. 19:49:23 -
saca79 #30376 Nem gondolom hogy azzal hogy feltöltöttem 4 képet meg valaki kérdésére leírtam milyen addonokat használok azzal lejárattam volna magam! De a "MIND" az picit erős!
Megszoktam hogy mindig mindenhol annak adnak igazat akinek nagyobb a szája. Nem is értem miért kér számon!!
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.02. 19:42:43 -
#30375 Szerintem kár ezen besértődnöd, itt egyikőnk se szent...
Én a magam részéről csatlakozom Hont véleményéhez; a magyar fejlesztők dolgait illik nem varezban tulajdonolni, mert egyrészt minőségi termékek másrészt a hasonló kiadók áraihoz képest azok töredékébe kerülnek. Szerintem nem jelenthet gondot összespórolni rá a pénzt egy mai átlagos tanulónak sem. De nem akarok álszent lenni hisz nekem ugye ingyé' van meg az összes, de ha nem így lenne természetesen megvettem volna őket mind egy szálig.
A többi kiadó cuccával már nem vagyok én sem ilyen kegyes, hisz engem sem szponzorál az OTP mint ahogy itt szerintem egyikőnket sem; ha van valami akció náluk 2-3ezer pénzért karácsonykor vagy máskor, akkor megveszem legálba, de amúgy én is a net sötét oldalára járok bevásárolni.
Mentségemre szóljon hogy ezeket a cuccokat legtöbbször csak egy megtekintés erejéig installom fel utána mennek a kukába mert nem vagyok egy megrögzött gyűjtögető, feleslegesen meg ne foglalják a helyet. Egy kezemen meg tudom számolni hány varez gépet használok rendszeresen. Sceneryk esetében is nagyon válogatós vagyok, abból sincs 5-6-nál több, mert minek. Amennyi időm van repkedni bőségesen elegendőek, sőt.
Na. Ennyit akartam. Ámen. -
saca79 #30374 Persze hogy nincs! de azt amilyen stílusban a kedves @Nesuten kollega fogalmaz " 4 képből is lehet látni hogy te ezt nem vetted és csak magadat vered át te kis mamlasz" és hogy "Mind virágbolti" az picit megrebegtette a szemhéjam !! -
#30373 Na de fiuk...
Nincs közöttünk olyan, akinek ne lenne valami virágbolti kiegészítő!
Azt gondolom erről, hogy ami jó, azt előbb utóbb úgy is megvesszük!
Az LHSim és a honi készítők kiegészítőit, meg főleg meg kell venni!
Ha nem támogatjuk Őket, akkor lehúzhatjuk a rolót, mert nem lesz új addon.
-
#30372 ne járasd le magad ...
4 képből is lehet látni hogy te ezt nem vetted és csak magadat vered át te kis mamlasz ...
magyarországon még a rendőrt is láttam hasist venni
és az ncore is tele van büdös lábú rendőrökkel
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.04.02. 19:00:30 -
Tessitore22 #30371 Köszi! Hát FSX megvan régóta, csak kb. egy éve nagyon ritkán repülök, és nem is követtem a híreket, aztán egy kicsit új volt. Akkor ahogy hallom sok újítást nem hozott, csak win8 miatt érni meg. -
saca79 #30370 És azt hogy az én addonaim mind egytől- egyig virágboltiak azt gondolom abból a 4 képből állapítottad meg amit feltöltöttem?! Félelmetes !
Nem téged láttalak a CSI egyik részében? Már ne haragudj...
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.02. 18:54:10 -
#30369 arra hogy itt a 99% -a a szimezőknek csóró és akinek pedig van mit a tejbe aprítani na ők sem költenek egy szimre 1000 eurókat ... -
#30368 Most ismet akcios amugy... FSX:SE -
saca79 #30367 .... nem értem mire gondolsz. -
#30366 persze azt azért tedd hozzá hogy mind virágbolti -
saca79 #30365 Vannak benne javítások de alapvetően ugyanaz mint a sima. Steamet csak kliensen keresztül online módban tudod használni (egyenlőre)
Megvenni érdemes mert nem drága de azzá tenni ami.... ugyanolyan sokba kerül mint a sima FSX et (az addonok elég húzósak! ) Igazából szerintem a steam a win8 miatt volt szükséges ugyanis a sima FSX nek rengeteg gondja volt vele hogy finoman fogalmazzak.
ha volt már neked FSX és arra vagy kiváncsi hogy ezzel nem kell e trükközni tweakelni peccselni paccsolni akkor elkeserítelek KELL! -
Tessitore22 #30364 Sziasztok! Valaki el tudná mondani, h ez a Steam Edition miben más vagy miben jobb a "sima" FSX-nél? Érdemes megvenni, váltani rá? Köszi -
saca79 #30363 Valós időjárást akartok akkor ActiveSky Next vagy Opus FSI jöhet szóba ! REX nem liveweather alkalmazás én úgy tudom én csak felhő texturára használom..
Kérdésekre a válaszom nem használok DX10 et (nem részletezem miért )
ORBX FTX global
OPenLC
REX TD
OPUS FSI
és ezt az ENB-t
plusz pár jó repcsi (PWDT, Alabeo,PMDG, és LHsimes sceneryk) ennyi.
Hát az FSX beállításaimat most nem írnám le szóról szóra ha nem baj (picit hosszadalmas lenne, de nincs semmi agyig húzva!
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.02. 16:33:19 -
#30362 Ha valós időjárást akartok, nézzétek meg az FS Global Real Weathert is, én már 2 éve azzal repülök, FS9-től P3D V2-ig mindennel kompatibilis, gyors és szép valós időjárást ad.