• Since
    Egyszerűen nem értem ezt a dolgot, próbálom egy pár screenshottal elmagyarázni hogy pontosan mire is gondolok :

1. lépés --> kiválasztom a Flight Plant :

2. lépés --> elmenti az útvonalat illetve beállít mindent

3. lépés --> "visszadob" a főmenűbe ahol kitudom választani az időjárást illetve a gépet

4. lépés --> a "Fly Now" gombra rákattintva betölti a repteret illetve a repülőt, és most jön a poén...

A "Navballon" jobb oldalt a sarokban elvileg kijelzi az úticélt, viszont ebben az esetben valami miatt a Rotterdami repülőteret adja :

Ami még érdekes, ha nyomok egy ESC-et akkor a következő ablak ugrik fel :

Amit nem értek hogy ezt a Missiont már vagy 3x megcsináltam, a Mission-ök alatt zöld pipa jelzi hogy sikeresen vettem az akadályt :

Nagyon zavaró hogy egxy Free Flight-nál felugrik a Rotterdami WP ami tulajdonképpen már nem is releváns mivel megcsináltam...

Ami még érdekelne, hogy a FP-n keresztül lehet Waypointokat kijelölni, azt el lehet érni valahogyan hogy a jobb felső sarokban mutassa a megfelelő irányt, vagy van rá külön trükk amit én nemtudok? :)

Illetve jó lenne ha nem "egyedül" utaznék, ugyanis nem beszél a segédpilóta, viszont ami van Addon erre a célra az még nem Steam kompatibilis, esetleg van valami másik addon ami pótolja ezt a hiányérzetet?

Köszönöm előre is!

Utoljára szerkesztette: Since, 2015.04.01. 13:07:25