FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
A nyugdíjasok meg a pápaiak könnyen vannak :-), tegnap is úgy kezdődött, hogy lementem kocsit porszívózni. Mivel északi szél fújt egyszer csak repülőhangot hallottam, elnéztem ÉK felé és megláttam a lila-fehér masinát emelkedőben. A pápai beton déli végétől 3.34 km-re lakom légvonalban. Kocsiba ülni és kimenni a vaszari országútra az észak-közeli irányadóhoz csak percek kérdése. Mivel több évtizedet töltöttem a reptéren ismerem a "külső körletet" is, így a vasúton átsétálva a beton végétől úgy kb. 100 m-re a fénytechnika és persze az új kerítés mellett állhat az ember. Még az égett keró illatát is érezni. Persze velem sem minden nap esik meg a dolog, bár hál' Istennek elég jó forgalom van időnként (futár és egyéb kisebb-nagyobb szállító gépek - keleti-nyugati egyaránt, Grippenek, a kutató-mentő minyó, sőt AWACS-et is láttam már és persze a C-17-esek is jönnek-mennek, + kiképzésit is repülnek.)