FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Feketegyöngy747 #30209 Hát valahogy számítottam arra, hogy nagy csoda nem lesz. 
De azt reméltem, hogy ezt az állandó cfg, dll, stb. buhera dolgokat valamilyen mértékben el lehet kerülni. A p3d topikban is mindent elolvastam az első bejegyzésektől az utolsóig, sajnálattal olvastam ezzel kapcsolatban is a rengeteg problémát. Szóval itt is kell bűvészkedni ahhoz, hogy jól működjön a dolog.
Na ugye a másik meg talán nem is mindegyik kieg. mi nekem már meg van kompatibilis lesz rajta, szóval nem tudom. Lehet inkább maradok az olcsóbb megoldásnál. Hát ha majd az talán akkor kicsit segít a dolgon.
Az-az igazság kurvára nincs kedvem programozót játszani, mert csak elvesz abból az értékes időből, amit a repüléssel tölthetnék.
Na meg mert sokszor van, hogy azt sem tudom mi a faszt kellene beállítanom ahhoz, hogy ne csesszem szét az FSX-t úgy, hogy az a következő indításnál el se induljon!.
Irigylem is, a más szimulátorokkal játszókat. Ők csap behuppannak a kis gépük elé meg nyomják a power gombot majd elindítják az alkalmazást és játszanak.
Én meg majd hogy nem minden indítás előtt majd el nem mormolok magamban egy sor (mi atyánkat) ne hogy valami hibára kilépje játékból, főleg ne egy 4 órás repülő út után pont a leszállás előtt.
Na mert akkor kavarognak ám bennem szép dolgok.