FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
saca79 #29896 Ha a fotóalapokra gondolsz akkor szerintem ORBX re felesleges (én kipróbáltam, de bárhogy bűvészkedtem vele problémás volt) LHBP -t passzolom gondolom lehet vele játszani ( scenery libraryban "tologatni", vagy egy két bgl-t törölni stb)
Khmmm Steam ....Én a Win8.1 miatt váltottam ( FSX nem bírta elviselni maga mellett :D ) ha arra gondolsz hogy sztímmel felugrik 200 ra az fps felejtsd el. DE! szerintem optimalizáltabb , gondolok itt pl arra hogy FSX ben hiába értem el finomhangolással 40-50 fps t (bármilyen körülmények közt) egy hosszabb repülés során a végére elfogyott a szörp :D Azt vettem észre hogy ezzel nincs ilyen gondom, és persze nem crashel félóránként, sőt egyáltalán nem ... (ami nekem külön örömet okoz :D megéri azt a két üveg whiskey árát )
Az itt felsorolt kiegek működnek vele ,bár én az ORBX el szopt@m keményen ( mindenáron a régi FSX helyére akarta telepíteni stb) de registry repair toolal megoldódott . Van egy lista a steam oldalán arról mely addonok működnek vele , bár szinte mindet frissíteni kell majd telepítés előtt ( és vagy várni amíg a szoftvergyártók óhajtanak frissíteni hozzá) bár sajnálatosan pár régi jó kieg egyenlőre úgy néz ki nem is lesz elérhető steamre Pl FSRecorder se .