Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Maestro: <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Köszönet a Zlinért!
Bár kipróbálni még nem volt időm de már le van töltve az avsim-ről.
Utoljára szerkesztette: ezsolti74, 2014.10.14. 09:19:48
http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/60289-read-first/
http://forum.aerosoft.com/index.php?/forum/550-throttle-issues-without-fsuipc/
http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/40453-how-to-setup-hardware-throttles-for-airbus-x/
Vagy írd be ezt a google-ba:
airbus x extended throttle fix
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2014.10.13. 22:03:25
Még nagyon új vagyok és egy problémába ütköztem. Feltelepítettem az Aerosoft Airbus X modot, viszont gázadásnál mintha nem adna elég gázt, és nembír felszálni a gép, mert nincs elég ereje. Ha pedig a levegőben van akkor pedig nembirom levenni a gázt, hiába csinálok bármit. Logitech Attack 3-at használok ami a gyári repülőgépekkel tökéletesen működik. Szerintetek mi lehet a probléma?
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Google+ ON is!
A P3D rendszer igények közel olyan nagy mint az FSX-é! Azzal a különbséggel, hogy egész más motorra épül.
Amiben közösek, hogy optimalizáció nélkül szinte használhatatlanok!
Nagygépes repülésre a többség még mindig FS9-t használ. FSX és a P3D inkább VFR re.
Az FSX inkább CPU függő, a P3D meg GPU!
Prepar3D
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
a pittyegés meg sztem a RadarAlt warning -> vagy kapcsolt ki , vagy a control box-nál ne állíts be limitet
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
De ha tényleg így is van,akkor legalább csinálnának egy olyan opciót,ahol ezt be lehetne kapcsolni,úgy mint pl a UK2000 csapat.
Kár volt elcseszni FSDT-nek KIAH-ot ezzel a hiányossággal,mert amúgy baromi jól sikerült nekik az a reptér!
Az hogy ezzel hogy sáfárkodnak, függ a készítőktől, és a reptér sajátosságaitól is pl.objektumok bonyolultsága.
Ha ők azt mondták hogy az állóhelyeken lévő felfestések már negatívan befolyásolták volna az FPS-t,nyilván úgy is van.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Tegnap röpködtem egyet sárkánnyal az FSDT féle Houston fölött és észrevettem,hogy nincsenek a jetwayeken felfestve a repülőgépek állóhelyei típus szerint,majd mikor rákérdeztem az FSDT fórumon,hogy szándékosan hagyták e ezt le ,azt válaszolták,hogy igen, mert ha felfestik a sceneryben a jetwayre a számokat,akkor az megzabálja az FPS-t. Szerintetek mi köze ennek az FPS-hez?
Én a Steve's féle DX10 fixerrel nyomom DX10-ben és pl KLAX-on is fel vannak festve a jetwayekre a gépek megállóhelyei,mégis ugyanannyi az FPS mint Houstonban, ahol nincsenek felfestve.
Feladom, elegem van FSPassenger és NGX kavalkádos viszonyából. Mindent rendben, alaposan végig csinálok, de egyszer egy pause után puschback-nél lépett ki, most meg taxizás közben 13R felé! Egyszerűen nem értem; FSPass-ben a súlyok kikapcsolva, fuel, payload, weight, stb... minden rendben, de még így is szivat... ENNYI!!! Nem akarok kockáztatni egy hosszabb út során, hogy leszállás után valamilyen hiba miatt kilép a sim és mehet a kukába az addigi company...
Keresek valami kompatibilisebb Company programot PMDG-hez, ami már konfigolva is van hozzá. Néztem az XPax-ot (Hifi), de hát... FSPass után sírok rajta... (nem értem egyébként, hogy miért állt le ennyire FSPass fejlesztése pl. NGX-hez, stb...)
Tudtok ajánlani valami Company progit FSX + PMDG NGX-hez???
Utoljára szerkesztette: spyy55, 2014.10.04. 21:54:26
Utoljára szerkesztette: carlosfly, 2014.10.04. 16:17:57
Utoljára szerkesztette: spyy55, 2014.10.03. 22:22:05
PMDG ngx 737 + FSassenger X ! FSPass, Avsim és Flight1 fórumon is ajánlották az FMC-ben való súlyok kihagyását/megadását (leírtak szerint) + a UIAutomationCore.dll bemásolását FSX könyvtárába, ezen felül Win7 64bit-es rendszeren (mint nekem is) adminisztrátorként futtatni az FS-t.
Több tutorialt kivesézve (videókkal egybekötve) sem sikerült elkerülni azt a crash-t, ami az FSPass elindításakor kidob az asztalra és minden kilép.
Aki használja ezt a két programot (PMDG ngx + FSPass), tud ebben segíteni? Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2014.10.01. 09:06:52
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz!
Samu 840 /250 már lehet kapni 33 ért!
Samu840
Egyébként szerintem a VGA memoria sávszélesség ami az apró laggolásért felelős!
Amikor VGA-t cseréltem a felére esett vissza, de hazudnék ha azt mondanám, hogy most egyáltalán nem akadozik...(pedig az FPS stabil 36 ra van belőve)
Amit észre vettem, hogy ssd és ssd között is óriási különbség van! Volt pár darab, de a Samu840 mindent vert eddig!
A Corsair kifejezetten lassú a Samuhoz képest! Az Intel 2 hónap után megadta magát.Szóval a Samu830 és 840 egy baromi jó széria erre, amire Nekünk kell!
Nagyon figyelj a beüzemelésnél a megfelelő beállításokra!
Használ valaki SSD-t FSX-hez? Kb 2 éve fontolgatom,hogy veszek egy 256 GB-t és most eljött az idő,de gondoltam előtte érdeklődöm,hogy érdemes e? Milyen változást fogok észrevenni FSX-ben ha SSD-n fut?
De legalább akkor terroroskodjon mikor az egész majomhordát benn eszi a fene.....egyébként meg <#action>#action>
ON
röménykedni lehet<#vigyor1>#vigyor1>
Egyébként Ő volt :