Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
<#hawaii> Tanksz! <#buck>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
Természetesen a kollégának is, csak őt nem ismertem itt név szerint! Örök hála, és remélem ismét megjön a PWDT lendület. 😉

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

gaspen
Köszike

berczy
Basszus, most nézem... képek alapján nagyon ott van ez a kis Zlin! Mióta, de mióta várok FSX-en erre!
Maestro: <#worship><#worship><#worship>

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Clidey,

Köszönet a Zlinért!

Bár kipróbálni még nem volt időm de már le van töltve az avsim-ről.
Utoljára szerkesztette: ezsolti74, 2014.10.14. 09:19:48
Próbáld meg ezeket:
http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/60289-read-first/

http://forum.aerosoft.com/index.php?/forum/550-throttle-issues-without-fsuipc/

http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/40453-how-to-setup-hardware-throttles-for-airbus-x/

Vagy írd be ezt a google-ba:
airbus x extended throttle fix
Próbáltam mindent állítani, üzemanyagot levenni stb. Amit még észrevettem, hogy ha manuálisan adom rá a gázt, akkor sem 107%-on pörögnek a motrok hanem csak ilyen 85-90%. Másik dolog pedig, hogy ha leveszem teljes gázról akkor az gázkar animációja az működik de a gép nem csökkenti a sebességét. Próbáljam meg újrainstalálni a modot hátha segít?
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2014.10.13. 22:03:25

Hont
Akkor simán állítsd be a gázkarod végállását...
Egyébként mennyi az a "nincs elég" ?
Na sebességem az nincs elég, és pont ez miatt nembriok felszálni. Megnéztem, hogy a hajtóművek ilyen 98%-on dolgoznak csak, viszont ha lenyomva tartom az F4-et, akkor felmennek 107%-ra (mint ahogy a gyári fsx-es a320-nál) és akkor már lesz elég ereje a gépnek.

Hont
Nézd meg mekkora a sebességed, mikor el akarod emelni! Flaps? Kifutó hossza? Trimm? Felszálló tömeg?
Az Airbus tolóerőkar teljesen máshogy működik, mint az egyéb gépek esetében. Az hogy "nem tudott felszállni", valószínűleg azért volt, mert gyanítom tele volt minden tankod üzemanyaggal, és teljes utasterhelés is volt. Így teljesen jogos a helyzet. Van az Aerosoft Airbus-nak saját üzemanyag tervezője, egy másfél órás útra nem kell 20 Tonna JetA1 😄

Üdv!

Még nagyon új vagyok és egy problémába ütköztem. Feltelepítettem az Aerosoft Airbus X modot, viszont gázadásnál mintha nem adna elég gázt, és nembír felszálni a gép, mert nincs elég ereje. Ha pedig a levegőben van akkor pedig nembirom levenni a gázt, hiába csinálok bármit. Logitech Attack 3-at használok ami a gyári repülőgépekkel tökéletesen működik. Szerintetek mi lehet a probléma?

Fly The Maddog Professional 2010 MD-82- t valaki űzi? Multi Crew érdekelne 😊 .Kipróbáltam műxik.
Köszönöm a választ, teszek egy próbát vele azután eldöntöm hogy melyik áll közelebb az igényeimhez. A videók alapján a P3D mintha egy kicsit sötétebb, zordabb színvilágot képviselne, de majd meglátom mi lesz belőle, esetleg nyomatok rá sweetfx-et is.
Hont
Megoszlóak a vélemények! Mindegyiknek vannak pozitív oldalai!
A P3D rendszer igények közel olyan nagy mint az FSX-é! Azzal a különbséggel, hogy egész más motorra épül.
Amiben közösek, hogy optimalizáció nélkül szinte használhatatlanok!
Nagygépes repülésre a többség még mindig FS9-t használ. FSX és a P3D inkább VFR re.
Az FSX inkább CPU függő, a P3D meg GPU!
És melyik a jobb? Az FSX-el az a gondom hogy nem használja ki a hardvert. KB. háromszor cseréltem gépet de mindig ugyanúgy fut.
Hont
Itt utána tudsz olvasni!
Prepar3D
A Prepar3d Lockheed Martin mi lenne? Optimalizált FSX klón vagy mi?
Nagyon szépen köszönöm nektek a segítséget! :-)

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

polluxware
motor zsalut a default key combo-val (ctrl+x,c asszem) , az olajat meg csak egérrel a motor konzolnál..

a pittyegés meg sztem a RadarAlt warning -> vagy kapcsolt ki , vagy a control box-nál ne állíts be limitet

A "karos" pult alsó részén, jobb szélen lent emlékeim szerint. EGy rövid manual van a gugliban is ....
Sziasztok! Segítségeteket kérném! A SibWings An-2-n hogyan tudom nyitni a motor zsalukat? És mikor indul a móka a kabinnézetben valami őrülten pittyeg! :-) Az mi?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Ez ok,de hogy létezik,hogy a többi reptereiken nem befolyásolja az FPS-t a festés az állóhelyeken?
De ha tényleg így is van,akkor legalább csinálnának egy olyan opciót,ahol ezt be lehetne kapcsolni,úgy mint pl a UK2000 csapat.
Kár volt elcseszni FSDT-nek KIAH-ot ezzel a hiányossággal,mert amúgy baromi jól sikerült nekik az a reptér!
m814
Az FS motorjánál minden egyes poligon,vertex, draw call,layer, és még millió más pl.materiál,effekt stb. hatással lehet az FPS-re.
Az hogy ezzel hogy sáfárkodnak, függ a készítőktől, és a reptér sajátosságaitól is pl.objektumok bonyolultsága.
Ha ők azt mondták hogy az állóhelyeken lévő felfestések már negatívan befolyásolták volna az FPS-t,nyilván úgy is van.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Üdv!
Tegnap röpködtem egyet sárkánnyal az FSDT féle Houston fölött és észrevettem,hogy nincsenek a jetwayeken felfestve a repülőgépek állóhelyei típus szerint,majd mikor rákérdeztem az FSDT fórumon,hogy szándékosan hagyták e ezt le ,azt válaszolták,hogy igen, mert ha felfestik a sceneryben a jetwayre a számokat,akkor az megzabálja az FPS-t. Szerintetek mi köze ennek az FPS-hez?
Én a Steve's féle DX10 fixerrel nyomom DX10-ben és pl KLAX-on is fel vannak festve a jetwayekre a gépek megállóhelyei,mégis ugyanannyi az FPS mint Houstonban, ahol nincsenek felfestve.
spyy55
AZ EREDMÉNYT IDE TÖLTÖM FEL!!!
Feladom, elegem van FSPassenger és NGX kavalkádos viszonyából. Mindent rendben, alaposan végig csinálok, de egyszer egy pause után puschback-nél lépett ki, most meg taxizás közben 13R felé! Egyszerűen nem értem; FSPass-ben a súlyok kikapcsolva, fuel, payload, weight, stb... minden rendben, de még így is szivat... ENNYI!!! Nem akarok kockáztatni egy hosszabb út során, hogy leszállás után valamilyen hiba miatt kilép a sim és mehet a kukába az addigi company...

Keresek valami kompatibilisebb Company programot PMDG-hez, ami már konfigolva is van hozzá. Néztem az XPax-ot (Hifi), de hát... FSPass után sírok rajta... (nem értem egyébként, hogy miért állt le ennyire FSPass fejlesztése pl. NGX-hez, stb...)

Tudtok ajánlani valami Company progit FSX + PMDG NGX-hez???
Utoljára szerkesztette: spyy55, 2014.10.04. 21:54:26

Kapcsold ki a fuel and weight opciót az fspassengers-ben. Az eredményt feltöltheted ide : FSpass

Utoljára szerkesztette: carlosfly, 2014.10.04. 16:17:57
spyy55
...PMDG payload és fuel üres. + FSPass súly cuccai tiltva (majd FSPass indítása után betöltés PMDGbe) = Az üzemanyag kijelző 0 és 5137kg (block fuel) között ugrál, FMC programozása képtelenség emiatt. Ráadásul az ugrálás miatt a throttle FULL gázzal sem tol semmit, mert néha 0 üzemanyagot érzékel... kezdek oda érkezni, hogy FSPassengert feladom PMDG NGX-el 😞
Utoljára szerkesztette: spyy55, 2014.10.03. 22:22:05

Hypo
Menjel a default boengel, hozz letre egy company-t FSPass ban, allisd be hogy ne hasznalja a sulyt, a passengerek sulyat es ne toltse be az uzemanyagot, mensd el a company-t aztan hivd be kedvenc pmdg liverydet es vedd meg a gepet a meglevo companynak ( kesobb a defaultot eladhatod) ja es mindenzt windowed modban.

spyy55
Üdv! Sok utánajárás sem segített, ezért remélem tudtok javaslatot adni a következő problémára:
PMDG ngx 737 + FSassenger X ! FSPass, Avsim és Flight1 fórumon is ajánlották az FMC-ben való súlyok kihagyását/megadását (leírtak szerint) + a UIAutomationCore.dll bemásolását FSX könyvtárába, ezen felül Win7 64bit-es rendszeren (mint nekem is) adminisztrátorként futtatni az FS-t.
Több tutorialt kivesézve (videókkal egybekötve) sem sikerült elkerülni azt a crash-t, ami az FSPass elindításakor kidob az asztalra és minden kilép.
Aki használja ezt a két programot (PMDG ngx + FSPass), tud ebben segíteni? Köszönöm.

Köszi!
gfarkas
Igen, ahogy CptSAB írja. (én például Soltot tettem hozzá a Kecskeméti addon reptérhez, 540 KHz frekvencián a Kossuth rádió műsorát adta(ja). Ez volt az ARK-s korszakban a 9-es csatornára hangolva állandóan a valós katonai repülésben, és nagy 250-300 km-es távolságról is fogható volt. A többi paramétere : Ident : SLT, Class : HH, Freq : 540.0, N 46* 50.0800' E 19* 01.8600', és én AFCAD ill. AFX-el oldottam meg)
Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2014.10.01. 09:06:52

CptSAB
FS9 Facility Editorral meg lehet csinálni.
Lehetséges valahogy , hogy az FSX-hez hozzá adjunk az alapként nem feltüntetett VOR adókat?
spyy55
Üdv! Aki használ PMDG NGX 737-et és járt már úgy, hogy VC nézetben a szárnyak eltűntek, tudta orvosolni a problémát? (Ezdok kamea configja OK!)

OFF! Akik még nem ismerik, bátran csatlakozzanak a Magyar DCS World csoporthoz, ha gondolják:
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz!

Hont
Az nem fog megváltozni, csak a betöltési idő! Az viszont a negyedére fog esni!
Samu 840 /250 már lehet kapni 33 ért!
Samu840
Egyébként szerintem a VGA memoria sávszélesség ami az apró laggolásért felelős!
Amikor VGA-t cseréltem a felére esett vissza, de hazudnék ha azt mondanám, hogy most egyáltalán nem akadozik...(pedig az FPS stabil 36 ra van belőve)
Amúgy a rendszerem egy 60 GB-os OCZ-n van,azzal meg vagyok elégedve,de ezek a hülye akadások piszkosul zavarnak FSX-ben.
Ennyi? Csak a betöltés lesz gyorsabb? 40ezret nem ér meg egy gyors betöltés. FPS nem lesz jobb? A mikro lagok nem szünnek meg? Mióta DX10-ben nyomulok, 26-30 között van az FPS szinte mindenhol HDD-n ,de vannak mikro akadások,sőt valamikor 10 sec-ra is megfagy a kép.
Hont
Bár én FSX-t egyáltalán nem használok, de az FS9-nek és P3D-nek is külön SSD-je van, ill a rendszernek is külön!
Amit észre vettem, hogy ssd és ssd között is óriási különbség van! Volt pár darab, de a Samu840 mindent vert eddig!
A Corsair kifejezetten lassú a Samuhoz képest! Az Intel 2 hónap után megadta magát.Szóval a Samu830 és 840 egy baromi jó széria erre, amire Nekünk kell!
Így van. Én csak rendszer vinyónak használom.

Hont
Iszonyat gyorsan be fog tölteni! Mást szerintem nem fogsz észre venni!
Nagyon figyelj a beüzemelésnél a megfelelő beállításokra!
Sziasztok!

Használ valaki SSD-t FSX-hez? Kb 2 éve fontolgatom,hogy veszek egy 256 GB-t és most eljött az idő,de gondoltam előtte érdeklődöm,hogy érdemes e? Milyen változást fogok észrevenni FSX-ben ha SSD-n fut?
Hont
<#taps><#eljen>
gfarkas
OFF
De legalább akkor terroroskodjon mikor az egész majomhordát benn eszi a fene.....egyébként meg <#action>
ON

polluxware
csak nekem is feltünt a flightradar-on... hátha valmi terror gép ,és tesz egy kört a duna parton a diliház felett

röménykedni lehet<#vigyor1>

gfarkas
Én láttam, most már vagy 2 éve járnak ide ILS és APP gyakorlatra. Az utóbbi időben (mondjuk 2 hónap alatt) láttam itt : C-160 török, nem azonosított szintén török helit, vszeg usa B 737 BBJ, Cessna business katonai ?, kétpörgettyűs Bech futárt(ez úgy hetente), NATO főmufti cipelő belga Bombardier katonai festéssel, C-130, Gripenek hetente 1x (ők a leghangosabbak), Csinukokat vagy hogy írják, Mi-17, EC-135 Füredről rendszeresen a dél-közelinél fordul a város felé és felettem jön el, most hirtelen ennyi, ja és ezt mind az ablakból. (+ amit nem vettem észre) És ezekről senki nem ír. Ja és néha C-17 is jön-megy, gyakorol hol ezt, hol azt. Ennyit az újdondászokról......a pápaiak a fülük botját sem mozdítják a repülők hangjára, nem tudom kik ezek a világvégeváró h....... ök?
Egyébként Ő volt :

polluxware
hátha látta valki...

Clidey
Azért ezzel igencsak égeti magát az index...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...