FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Nos, Horváth Balázs barátom jóvoltából sikerült kiderítenem milyen volt a röpcsi alja... :) Fekete!
Az az él nem tudom még honnan veszi a textúrát lévén a kabintető már össze van kollapszálva nálam és onnantól kezdve elveszik a mapping... :(
Az alja azért különbözik a két modellnél mert tulajdonképpen ez egy próba lett volna részemről az egyik external modellnél ami nem teljesen sikerült. A kiinduló pont az volt hogy nem tetszett ahogy "világít" a motortér az FS béna graf endzsinje miatt ha alulról nézzük a gépet, ha rendesen lenne ott árnyék mint a valóságban akkor sokkal sötétebbnek kellene lennie. Ezért tettem oda egy bizonyos mértékben átlátszó poligont és feketére mappoltam egy részét hogy lássam a különbséget. Mindez 3DSmaxban tökéletes eredményt is hozott, ám az FS-ben így jelent meg ahogy most látod és képtelen voltam rábírni hogy azt csinálja amit mondok neki. :( Aztán a rilíz előtt elfelejtettem törölni ezt a poligont sajna.