Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Rákeresel a neten és millió választ találsz! De ha jól emlékszek még talán a faq is van róla szó! Nagy valószínűséggel feltettél mostanában valami új kiegészítőt és az generálja ezt a hibát!
Mennyi ram van a gépedben?
Mostanában azzal a problémával jön elő, hogy(Nem áll elegendő fő memória a rendelkezésemre. Ezért lépjek ki és indítsam újra az fs-t majd állítsam be a grafikai be állításokat scenerie, traffic és a többi).
A gond csak az ezeket már megtettem nem egyszer, és nem segít egyáltalán a problémámon. Ha ennél lentebb állítok minden csúszkát vissza megyek a kő korba, élvezhetetlen lesz az egész.
Nem tudom valaki találkozott-e már ezzel a problémával.
Köszönöm ismételten.
De ha már itten vagyunk: Ha jól gondolom, asszem 300 láb magasan kell kezdeni a bólintást úgy, hogy gáz alapra és full flaps. Viszont mi a sebesség, ill. a süllyedés szöge, amivel kb. hozni tudom a 95 km/h földetérési sebességet és nem lebegek el?
Következőképp csinálom: Jövök befelé, igyekszem tartani a magasságot, full hasra trimmelve, ~120 km/h sebességgel, mikor bemegy a pálya a motorburkolat mögé, lerántom alapra a gázt, full flapst nyitok és próbálok tartani kb. 110 km/h-t, majd a lebegtetés, TD. Ha viszont túl magasról jövök be, akkor mindig felgyorsulok 120-130-ra és akkor már ellebeg a masina a pálya felett.
Mik lennének a pontos paraméterek, magasság, sebesség?
Másik kérdésem/kérésem: A fotelpilota.com-os, Wilgás cikket meg tudom még találni valahol? Botor módon nem mentettem, amikor szóltatok, hogy nyista tovább. Az nékem a Wilga Biblia. 😊))
u.i.: Egyébként szépen felszállni sem könnyű vele. 😊
Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.08.27. 15:20:38
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Köszönöm szépen a joystickos ötleteket/ajánlásokat. Jelenleg egy Speedlink Cougar Pro típusú joystickot használok a játékhoz. Viszonyítani nem nagyon tudok még, mert ez az első, de nekem eddig bejön.
Még valami: FSX-ben elég amatőr vagyok még.
Valakivel fel tudnám venni a kapcsolatot pár tanácskérésre? (Repülőgépek berakása, kiegészítők, jobb grafika elérése, stb.)
Előre is köszönöm!
Eme kis említést egy nagyobb opusz prológusának szántam, úgymond megpendítve a témát. 😊
Nem rohanok sehová, de nem is sietek. 😊
Azért a vonatozás meg a repülés között van egy kis különbség. Azt azért remélem, hogy a végéra valami jó kis program lesz.
Szorítok nekik mert már nagyon hiányzik egy valami könnyen emészthető fs simulator.
Bill Gates mai napig a világ leggazdagabb embere, azt nem hiszem el, hogy ne tudná valójában mi is folyik az ő általa alapított cégben.
Az-az egészen biztos tud erről az fs-es csapatról (vagy tudott).
Talán az lehet már nem ő a főnök talán van valami ki nevezett megbízottja, v. lánya, fia (nem tudom) ki a céget igazgatja de azért a részvények többsége még az ő kezében van.
Arról meg még nem hallottam, hogy Bill eladta volna a cégét valakinek vagy valamelyik cég csoportnak.
Már mint, hogy érted ezt a második részt?
Én úgy tudtam a 2009-es válság után ez az (ökör Bill) feloszlatta a teljes Flight Simulator csapatát valami oknál fogva, és ezzel lógva is hagyott egyben több millió. Az ő szimulátor programját használó szimulátorozót szerte a nagy világban.
De értékelem a próbálkozást! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Úgy mindjárt más.
Én már a legújabb frissítéssel együtt vásároltam meg, az-az így kaptam a PMDG-től.
egyik: miért nem lehet bizonyos gépeknél a shockwave fényeket beállítani, hiába írom át a cfg-ban, nem lesz shockwave? Pedig másiknál megy. Hmm.
másik: GSX-ben hogyan tudnék Malév-os logókat rakni a vehile-okra? Nem jövök rája.
Thx:
u.i.: (Maestronak) Tudom-tudom, mindig a nyomi kéréseim, de... Nincs-e kedved a gyönyörű Nagytuskó-s modern festés után (eddig a kábítás és puncs) esetleg, afféle ujjgyakorlatként megcsinálni a régi Malév festést is? 😄DD
Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.08.22. 18:52:11
Nem lehetséges, hogy véletlenül el felejtettél egy lépést?
Az APU v. GRD PWR be vannak kapcsolva? én éppen most teszteltem a saját 737-800-on és nekem tökéletesen működik így.
Hogy lehet ezt megszüntetni?
Ne érts félre egy videó kártya kicserélésére én sem úgy gondolok mint valami isteni csoda tételre, de viszont az tény sokan a gforce-ot javasolják az fsx-hez, ha a youtub-on is megnéz az ember egy pár kis leírást mindenki szinte kivétel nélkül a geforce-ot használja talán egy v. kettő ati-sal találkoztam és még nikN-nél is ezekkel a kártyákkal lehet találkozni, valami csak van benne. Nem?
Az én procim egy 2600-as i7 intel az igaz nem k, sorozatú(mondjuk ezt azért bánom egy kicsit akkor meg kellet volna venni még ha valamivel drágább is volt) de ezt is meghúztam egy 4 köruli értékre. Meg nem valami nagyon drága gtx-re gondoltam. Az én konfigom szerint, ahogy nikN-nél olvastam egy gtx 570,580-as az ideális, (talán még az 560 is belefér, de abból viszont a ti).
Hát ezek amikre gondoltam, ez a csekély kis változtatást szeretném meg valósítani.
Új gépet meg nem fogok a közeljövőben összerakni, meg mondom őszintén már eleget költöttem az fsx-re. Én nem nagyon látom értelmét a legújabb processzornak meg valami új alaplapnak( na ugye abból is valami komolyabb kell nem a legdrágábbat, de azért nem valami 40-50 ezer ft-os alaplapba például valami 80-90 ezres procit belenyomni). Na meg akkor még a videokártya. Óóó.......inkább hagyjuk!!
Amit én most nézegettem magamnak utoljára, az alaphangon 300-350 ezer papír lenne. Majd ha egyszer nagyon sok pénzem lesz ismét. Na meg különben is azért az én gépem nem olyan rossz, hogy egy komplett cserére szorulna.
Én arra gondoltam először talán vidkártya miatt mert én ati-t használok még, és köztudott az fsx gforce-et szereti.
talán az egyik programnak nincs ideje meg várni a másik válaszát vagy éppen pont fordítva magyarán a kártya nem tudja jól fel dolgozni az adatokat(már amennyit én értek hozzá laikusan) pedig ha minden igaz van elég szuflája ez előtt 2-3 évvel nem valami olcsó kártyát választottam hozzá direkt a jobb futás teljesítmény miatt de sajna ati-val ez szenvedés nem értem miért nem támogatja az fsx ennyire az atit pedig nem olyan rossz kártyák ezek sem, érdekes módon minden más játékprogi jól elvan vele (legalább is nálam), csak ez az egy nem. Na mindegy egy kártya csere már érik gforcera már régóta de most tényleg meg lesz a csere talán szerencsém lesz vele.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2014.08.20. 14:39:46
Akkor csinálja ezt, amikor sokat és gyorsan kattintgatsz az egérrel. Ez tipikus bug, de lehet mástól is Nálad. Figyelj rá aztán kiderül.
http://www.origo.hu/teve/20140721-fapad-cimen-indul-uj-magyar-sorozat.html
Talán már sokszor hallottátok és tele van vele a hócipőtök, de én azért szeretném tudni mi lehet az oka.
Köszönöm a választ előre is.
ÁÁ.. Igen még lenne egy kérdésem a többiekhez , sohasem kérdeztem mert nem találtam fontosnak, de most érdekelne mert elég sűrűn teszi ezt az fsx.
Van, hogy besül a képernyőm az fsx futása közben, majd ki írja, hogy az fsx működése leállt, majd ki kell lépnem a programból az az újra kell indítani az egészet.
Ez milyen hibára vezethető vissza?
van egy sejtésem ezzel kapcsolatban de elképzelhető, hogy az egész egy hülyeség.
Gyanús ez nekem,<#confused>#confused>.
Na mindegy azért drukkolok nekik, talán nagyobb szerencsével járnak mint a sólyom. (De azt azért remélem, hogy nem valami 20-30 éves géppel akarnak ezek is elinduln)i?? <#smile>#smile>
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations