Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczy
Na még egy Wilgás kérdés: Fellelhető-e még valahol hungarise festés, mert egy kettő még jó lenne, főleg a rendőrségi 07-es, mert bár csodás a HA-SEP, de néha reppennék más livery-t is, de csak külföldi van. Az sem túl sok és nem is nagyon tetszenek. Egy jó kis kopottas, poláros van, ami tetszik, de annak meg az ülései rendkívül izléstelen matyóhímzésesek. 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

64
berczy
A Windows 32 vagy 64 bites?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

A rex-et tettem fel utóljára
8 giga
Hont
OOM hiba...
Rákeresel a neten és millió választ találsz! De ha jól emlékszek még talán a faq is van róla szó! Nagy valószínűséggel feltettél mostanában valami új kiegészítőt és az generálja ezt a hibát!
Mennyi ram van a gépedben?
Helló mindenkinek bocs, de úgy néz ki mostanában csősztől jönnek a bajok elő az fsx- ben. Nem tudom mi a fene van vele de már egyre jobban kezd idegesíteni, egy normál repülést nem tudok vele csinálni az nélkül, hogy közben ki ne lépne a játékból valami újféle felmerülő hiba miatt.
Mostanában azzal a problémával jön elő, hogy(Nem áll elegendő fő memória a rendelkezésemre. Ezért lépjek ki és indítsam újra az fs-t majd állítsam be a grafikai be állításokat scenerie, traffic és a többi).
A gond csak az ezeket már megtettem nem egyszer, és nem segít egyáltalán a problémámon. Ha ennél lentebb állítok minden csúszkát vissza megyek a kő korba, élvezhetetlen lesz az egész.
Nem tudom valaki találkozott-e már ezzel a problémával.
Köszönöm ismételten.
berczy
Az igazság az, hogy ezzel kapcsolatban akartam is már eszmét cserélni, ugyanis sok-sok Wilgás videót megtekintettem, de megmondom őszintén, nem igazán találkoztam olyannal, ahol sokkal magasabban jönnének be. Ha sokkal magasabban vagyok, akkor nagyon felgyorsul és ellebeg, mikor meghúzom.
De ha már itten vagyunk: Ha jól gondolom, asszem 300 láb magasan kell kezdeni a bólintást úgy, hogy gáz alapra és full flaps. Viszont mi a sebesség, ill. a süllyedés szöge, amivel kb. hozni tudom a 95 km/h földetérési sebességet és nem lebegek el?

Következőképp csinálom: Jövök befelé, igyekszem tartani a magasságot, full hasra trimmelve, ~120 km/h sebességgel, mikor bemegy a pálya a motorburkolat mögé, lerántom alapra a gázt, full flapst nyitok és próbálok tartani kb. 110 km/h-t, majd a lebegtetés, TD. Ha viszont túl magasról jövök be, akkor mindig felgyorsulok 120-130-ra és akkor már ellebeg a masina a pálya felett.

Mik lennének a pontos paraméterek, magasság, sebesség?
Másik kérdésem/kérésem: A fotelpilota.com-os, Wilgás cikket meg tudom még találni valahol? Botor módon nem mentettem, amikor szóltatok, hogy nyista tovább. Az nékem a Wilga Biblia. 😊))

u.i.: Egyébként szépen felszállni sem könnyű vele. 😊
Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.08.27. 15:20:38

Clidey
Még mindig alacsonyról kezded a leszállást, nem tud a besiklás szöge, sebessége stabilizálódni. Ilyen magasról laposabban gázzal húzatva kell bejönni. De a lebegtetés már profi! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware

berczy

Hali!
Köszönöm szépen a joystickos ötleteket/ajánlásokat. Jelenleg egy Speedlink Cougar Pro típusú joystickot használok a játékhoz. Viszonyítani nem nagyon tudok még, mert ez az első, de nekem eddig bejön.
Még valami: FSX-ben elég amatőr vagyok még.
Valakivel fel tudnám venni a kapcsolatot pár tanácskérésre? (Repülőgépek berakása, kiegészítők, jobb grafika elérése, stb.)
Előre is köszönöm!
Hont
<#nevetes1><#eljen>
berczy
Természetesen tudom. 😉
Eme kis említést egy nagyobb opusz prológusának szántam, úgymond megpendítve a témát. 😊
Nem rohanok sehová, de nem is sietek. 😊

berczy
Ami könnyen emészthető, az nem is szimulátor. 😊

Hát át adták a Trai Simulator csapatának.
Azért a vonatozás meg a repülés között van egy kis különbség. Azt azért remélem, hogy a végéra valami jó kis program lesz.
Szorítok nekik mert már nagyon hiányzik egy valami könnyen emészthető fs simulator.
Na látod ez az amit nem hiszek!
Bill Gates mai napig a világ leggazdagabb embere, azt nem hiszem el, hogy ne tudná valójában mi is folyik az ő általa alapított cégben.
Az-az egészen biztos tud erről az fs-es csapatról (vagy tudott).
Talán az lehet már nem ő a főnök talán van valami ki nevezett megbízottja, v. lánya, fia (nem tudom) ki a céget igazgatja de azért a részvények többsége még az ő kezében van.
Arról meg még nem hallottam, hogy Bill eladta volna a cégét valakinek vagy valamelyik cég csoportnak.
pl.
itt
magyarul is

Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2014.08.25. 23:26:35
Hont
Ez a "következő rész" engem is érdekelne...Hol olvastál róla?
Mielőtt fröcsögsz azért tájékozódj. Bill nem ökör. Esélyes hogy azt sem tudja, hogy van FS a Microsoft berkein belül. Ezer éve nem a főnök. Nyugisan jótékonykodik és elvan.

hoho..!!??
Már mint, hogy érted ezt a második részt?
Én úgy tudtam a 2009-es válság után ez az (ökör Bill) feloszlatta a teljes Flight Simulator csapatát valami oknál fogva, és ezzel lógva is hagyott egyben több millió. Az ő szimulátor programját használó szimulátorozót szerte a nagy világban.
CptSAB
Clidey
Ez nem így működik, tudod jól... 😊
De értékelem a próbálkozást! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Videokártya mindegy egy 8 éves játéknál. Előzőleg Radeon 4950-em volt, most pedig GTX560Ti 2GB. Egyedül a videomemória számít, 2GB alatt nem érdemes felrakosgatni a textúrapakkokat. De a játék a GPU-t nem nagyon hajtja meg. Hamarosan jön a következő rész, remélem az már kihasználja rendesen a hardvereket.
Ez engem is érdekelne. A RealAir Scoutba sehogy sem tudom betenni a leszálló fényeket, hiába követem a leírásokat. Igaz ez FS9-ben, de végül is mindegy,

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

ÁÁÁ.. hogy neked nem volt fent a legújabb frissítés??
Úgy mindjárt más.
Én már a legújabb frissítéssel együtt vásároltam meg, az-az így kaptam a PMDG-től.
SP1C megoldotta a gondomat :-)
Mert azoknál a modellbe van benne szerintem.
berczy
Segítsetek pls. két dologban.
egyik: miért nem lehet bizonyos gépeknél a shockwave fényeket beállítani, hiába írom át a cfg-ban, nem lesz shockwave? Pedig másiknál megy. Hmm.
másik: GSX-ben hogyan tudnék Malév-os logókat rakni a vehile-okra? Nem jövök rája.

Thx:

u.i.: (Maestronak) Tudom-tudom, mindig a nyomi kéréseim, de... Nincs-e kedved a gyönyörű Nagytuskó-s modern festés után (eddig a kábítás és puncs) esetleg, afféle ujjgyakorlatként megcsinálni a régi Malév festést is? 😄DD
Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.08.22. 18:52:11

Ahány tutorial annyi féle indítás van a neten. GRD PWR mindenképp kell hozzá? Mi van ha nincs?
Biztos én cseszek el valamit csak nem tudom mit. Mikor kell ezeket kapcsolni? Járó APU-nál? Hajtóműindítás után sem alszanak ki amikor már nincs APU. Illetve van, hogy csak az egyik oldali alszik el de utána az is ismét világít.
Szia.
Nem lehetséges, hogy véletlenül el felejtettél egy lépést?
Az APU v. GRD PWR be vannak kapcsolva? én éppen most teszteltem a saját 737-800-on és nekem tökéletesen működik így.
Kérek egy kis segítséget! A sok airbus után gondoltam PMDG-zek egyet (737-800) és az a problémám, hogy cold&dark-ból indulva a hydraulic pump elec 1 és 2-es kapcsoló fölül nem alszanak ki a figyelmeztető fények nevezetesen :low pressure és overheat. A turorial videokban csak on-ra kapcsolják és kész ahogy néztem és nekem sem rémlik, hogy korábban gondom lett volna vele.
Hogy lehet ezt megszüntetni?
Már megtettem és most elég jól működik. Köszönöm szépen ezt a kis segítséget.
Ne érts félre egy videó kártya kicserélésére én sem úgy gondolok mint valami isteni csoda tételre, de viszont az tény sokan a gforce-ot javasolják az fsx-hez, ha a youtub-on is megnéz az ember egy pár kis leírást mindenki szinte kivétel nélkül a geforce-ot használja talán egy v. kettő ati-sal találkoztam és még nikN-nél is ezekkel a kártyákkal lehet találkozni, valami csak van benne. Nem?
Az én procim egy 2600-as i7 intel az igaz nem k, sorozatú(mondjuk ezt azért bánom egy kicsit akkor meg kellet volna venni még ha valamivel drágább is volt) de ezt is meghúztam egy 4 köruli értékre. Meg nem valami nagyon drága gtx-re gondoltam. Az én konfigom szerint, ahogy nikN-nél olvastam egy gtx 570,580-as az ideális, (talán még az 560 is belefér, de abból viszont a ti).
Hát ezek amikre gondoltam, ez a csekély kis változtatást szeretném meg valósítani.
Új gépet meg nem fogok a közeljövőben összerakni, meg mondom őszintén már eleget költöttem az fsx-re. Én nem nagyon látom értelmét a legújabb processzornak meg valami új alaplapnak( na ugye abból is valami komolyabb kell nem a legdrágábbat, de azért nem valami 40-50 ezer ft-os alaplapba például valami 80-90 ezres procit belenyomni). Na meg akkor még a videokártya. Óóó.......inkább hagyjuk!!
Amit én most nézegettem magamnak utoljára, az alaphangon 300-350 ezer papír lenne. Majd ha egyszer nagyon sok pénzem lesz ismét. Na meg különben is azért az én gépem nem olyan rossz, hogy egy komplett cserére szorulna.
Baromság. Semmi köze a hibának a nézetváltáshoz. Ráadásul Geforce kártyával is ugyanúgy ki fog dobálni ha nem másolod be azt a fájlt amit mondtam .
Megnyugtatlak, semmire se fogsz menni a videokártya cserével, kivéve ha valami nagyon öreg kártyád van. Ha nincs normálisan bekonfigurálva a játék akkor akár a paksi erőműben is játszhatsz, akkor is szar lesz az fps. Ha pedig rajta van minden ami kell akkor még egy gyenge gépen sem fog megakadni és kilépkedni még a durvább kiegészítők mellet sem. Leírtam lentebb hogy melyik fájl kell ahhoz hogy normálisan kihasználja a többmagos rendszereket. Videokártyát nem fogja kihasználni mert egyszerűen nem támogatja a játék.. Ha támogatná akkor emelkedne a hőmérséklete és gyorsulna a ventillátor a videokártyán.
ja igen akkor csinálja ezt az elképzelhető mikor sokat váltok nézeteket az-az kattintgatok az egérrel, de van, hogy menet közben is mikor csak vc cocpitban vagyok és egyszer sem kattintok másik nézetre a levegőben pl: course-on. v. approach v. landing teljesen mindegy valamikor egyszerűen csak kilép. Mikor ő úgy gondolja.
Köszönöm nektek a választ a kérdésemre.
Én arra gondoltam először talán vidkártya miatt mert én ati-t használok még, és köztudott az fsx gforce-et szereti.
talán az egyik programnak nincs ideje meg várni a másik válaszát vagy éppen pont fordítva magyarán a kártya nem tudja jól fel dolgozni az adatokat(már amennyit én értek hozzá laikusan) pedig ha minden igaz van elég szuflája ez előtt 2-3 évvel nem valami olcsó kártyát választottam hozzá direkt a jobb futás teljesítmény miatt de sajna ati-val ez szenvedés nem értem miért nem támogatja az fsx ennyire az atit pedig nem olyan rossz kártyák ezek sem, érdekes módon minden más játékprogi jól elvan vele (legalább is nálam), csak ez az egy nem. Na mindegy egy kártya csere már érik gforcera már régóta de most tényleg meg lesz a csere talán szerencsém lesz vele.
Papirzacsi
Repülőgépenként változó hogy hol kell... De többnyire a rádión találsz egy gombot hozzá.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

berczy
Srácok! Lenne egy nagy kérdésem: Ki akarom kapcsolni az állandó rádiós pittyegést. Nem tudom hlol és mint tudnám kikapcsolni, de szörnyen idegesítő. Okés, hogy real, de nem kell nekem, mert kurvára idegesít. hogy tudom kikapcsolni, hogy ne pittyegjen, ha be van fogva egy adó?

A hibát az újabb windowsok, hardverek okozzák, tehát azt hogy lépten nyomon hibaüzenettel kilép a játék. Aggodalomra semmi ok, csak le kell szedni az Uiautomationcore.dll fájlt és bemásolni a játék könyvtárába. Elvileg ez megszünteti a hibát.
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2014.08.20. 14:39:46
A játék különben totál nem támogatja a mai hardvereket? Mert szépnek szép, már rápakoltam a REX-et, egy csomó ground és scenery environment-et, Ultimate Traffic 2-t. Gond nincs, mert nem akad, lehet annak is köszönhető hogy használtam az fsx.cfg optimalizálót mert előtte azért durván megakadt helyenként (főleg add-on os reptereknél) de érdekesmód nem hallok a videokártya felől zajt, például hogy gyorsulnának a ventilátorok. Más játéknál már elég brutál hangja van. Nem mintha hiányozna, csak érdekes. Az is fura volt hogy gépfejlesztések után sem nőtt számottevően a teljesítmény.
Hypo
MT V1- en akkor tehát most a stratégia hogy csinaljunk viccet abból hogy elkurtuk a Malévet, nem kicsit nagyon.....hányok ezektől

Szia!
Akkor csinálja ezt, amikor sokat és gyorsan kattintgatsz az egérrel. Ez tipikus bug, de lehet mástól is Nálad. Figyelj rá aztán kiderül.

<#nyes>
Ne aggódj, filmet forgatnak :-)
http://www.origo.hu/teve/20140721-fapad-cimen-indul-uj-magyar-sorozat.html
Ezt a kérdésemet szeretném még egyszer feltenni.
Talán már sokszor hallottátok és tele van vele a hócipőtök, de én azért szeretném tudni mi lehet az oka.
Köszönöm a választ előre is.

ÁÁ.. Igen még lenne egy kérdésem a többiekhez , sohasem kérdeztem mert nem találtam fontosnak, de most érdekelne mert elég sűrűn teszi ezt az fsx.
Van, hogy besül a képernyőm az fsx futása közben, majd ki írja, hogy az fsx működése leállt, majd ki kell lépnem a programból az az újra kell indítani az egészet.
Ez milyen hibára vezethető vissza?
van egy sejtésem ezzel kapcsolatban de elképzelhető, hogy az egész egy hülyeség.
Egy Ukrán légitársaságtól az első gépet ????!!!
Gyanús ez nekem,<#confused>.
Na mindegy azért drukkolok nekik, talán nagyobb szerencsével járnak mint a sólyom. (De azt azért remélem, hogy nem valami 20-30 éves géppel akarnak ezek is elinduln)i?? <#smile>

m814
Már április elseje van???

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hypo
😊)) http://hirhatar.com/ujabb-magyar-legiceg-persze-meg-engedely-nelkul/