• Hont
    Jó reggelt!
    Némi beállítással és kompromisszummal még akár használható is lesz a géped, de az itteni guruk majd ezekről a finomhangolásokról majd többet fognak tudni segíteni nálam...
    Amennyiben (gondolom) először a magyar területeket szeretnéd bejárni, össze kell szedni hozzá a megfelelő kiegészítőket!
    A Steam kiadta az FSX-SE verziót, ami egy integrált FSX. (Az eredetibe bele tették az eddigi javításokat) Az ára a megjelenés óta folyamatosan változik!
    Ma 17Euro.
    Aztán erre jönnek majd a különböző kiegészítők (addonok). Ezt az Lhsimulations.com oldalról be tudod szerezni.
    Kis gépek közül a Topik gazdán és Barátja munkáját tudnám első sorban ajánlani! Zlin-142 Én ezt a gépet használom VFR.
    Az utolsó kérdéseidre: Ezen az oldalon minden nap megforduló pár száz emberke szabad idejében ezekkel a szimekkel repülnek és élvezkednek... Én kb 10 éve nyúzom az itteniek idegeit, de nap mint nap felmerül valami kérdés, vagy új feladat amit segítenek megoldani! Egyszer a repülő szimek olyan bonyolult és szerteágazó területet fognak be, hogy szerintem, soha nem érünk a végére!
    Azt gondolom, egyszer bele szeretsz és onnantól ez a végzeted.

Üdv:
    H.