FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Na igen, erre próbáltam finoman utalni...szóval az hogy csak simán megrajzolok egy mintát és rádobom az eredeti textúrára az eléggé snassz megoldás, muszáj megeffektelni hogy az alatta levő dolgok továbbra is látszódjanak - ami viszont magával vonzza azt hogy változni fog a szín. Ezért én úgy szoktam általában csinálni hogy megrajzolom a festést, rányomok a léjerére egy lineáris égetést vagy színégetést, majd utána kezdem el állítgatni a színeket amíg jó nem lesz.
A másik kérdésedre a válaszom elég tömör: nem.
Egyrészt mert egy minőségi cuccot összehozni nem két hét de nem is két hónap. Másrészt az én privát véleményem az hogy FS-ben vitorlázni gyakorlatilag a vicc kategória - totál értelmetlen, unrealisztikus, kalap szar az egész. Aki vitorlázni akar az Condorozzon.
Az XPL-es Góbét nem kell bemutatnod, ismerem...én csináltam a szárny textúráját.
Amúgy is totál felesleges időpocsékolás bármilyen repcsire is agitálni bennünket, külsős kívánságokat sosem hallgatunk meg, mindig saját döntés alapján születnek a soron következő projektek. Szóval próbálkozni lehet csak nem érdemes.