• berczy #29526
    Miket káromkodol nekem itten? :) Miféle égetés, meg lineáris, meg longitundinális burnout... Nem égtem még ki, jó...! :D
    De komolyra fordítva, nagyon nem így csináltam és ahogy így írod, még a végén újrakezdem az egészet, bár így sem lett olyan rossz. No, nem égettem én semmit, mert eszembe sem jutott, hanem simán megrajzoltam a vonalakat és a jó öreg Fill eszközt bevetve jól kitöltöttem, majd a szegecseket odarajzoltam copy/paste/oppacy kombinációt használva. Jó, tudom, prosztó megoldás, de olyan régen grfikáztam már komolyabban (~10 éve), hogy rakat dolgot elfelejtettem. De persze teljesen jogos amit mondol, hogy változik a szín a modellen.

Más (nagyon): Halál komoly kérdés: hogy egy Góbét, mint a legendás Rubik bácsi által tervezett legendás magyar masinát nincsen kedvetek megcsinálni? Jó, tudom, iszonyat réteg gép lenne, valamint gondolom bennem van most a tanfolyás kezdeti, gyermeteg lelkesedése is, hogy akkor most nekem azonnal Góbé kell, de ha lefejtjük az önös érdeket, azért mégiscsak üde színfolt lenne a magyar, virtuális égen. Na, most jól megindokoltam, és hogy egy kis versenyszellemet is csempésszek a dologba, hátha a motiváció felülír minden tervet az üzleti évre:
    X-Plane-hez van!!!